SİYASET
Giriş Tarihi : 04-12-2023 13:38

Karagöz'den MHP'ye Ziyaret

Karagöz'den MHP'ye Ziyaret

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı turizmci Özay Karagöz,  Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisinin Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'yı ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti'den Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayarak, saha çalışmalarına hız veren genç turizmci Özay Karagöz, MHP Fethiye İlçe  Başkanı Cura'yı ziyaret ederek  istişarede bulundu.
Ziyaret kapsamında Başkan Cura ile 2024 yılında neler yapabileceklerini hakkında konuşan Karagöz, verimli bir görüşme olduğunu da vurguladı. 
MHP'li Cura ise Karagöz'ü genç yaşına rağmen çıktığı yolda tebrik ederek, Fethiye siyasetinde gençleri görmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
Karagöz, “Neler yapabileceğimiz hakkında istişarede bulunduk”
AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Özay Karagöz, “Bugün MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura’yı ziyarete geldik.  2024 yılında da neler yapabileceğimiz hakkında istişarede bulunduk. Verimli bir görüşme oldu. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Biz hep birlikte güçlüyüz” şeklinde konuştu.
Cura, “Kendisini Tebrik Ediyorum”
MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ise, “AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Özay Karagöz kardeşim bizi ziyarete geldi. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Siyasette böyle bir başarı gösterilmesi bile benim için bir başarıdır. Kendisinin Fethiye’de yaptığı faaliyetleri biliyoruz. İnşallah Cumhur İttifakı için hayırlısı olur” dedi.

AdminAdmin