MİLAS
Giriş Tarihi : 07-01-2024 12:06

Milas Merkez Ortaokulu’nda kariye Günleri

 Milas Merkez Ortaokulu’nda kariye Günleri


Milas Merkez Ortaokulu Müdürlüğü, meslekleri öğrencilerine tanıtmak için okulda çeşitli, meslekten kişilerin katıldığı kariyer günleri düzenledi. Kariyer günlerine; Mimar, Psikolog, Hemşire, Diyetisyen, Avukat, Eczacı katılarak, meslekleri hakkında bilgiler verdiler. Konuşmacılar, her mesleğin kendisine göre özel ve güzel yanları olduğunu dile getirdiler. 
Kariyer günlerinde ayrıca, bölüm ve alan tanıtımları da yapıldı. 
Milas Merkez Ortaokulu Müdürlüğü tarafından, okulda düzenlenen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kariyer günleriyle ilgili olarak şu bilgi verildi: 
“04 ve 05 Ocak 2024 günlerinde düzenlenen kariyer günleri kapsamında mesleklerini tanıtmak için 04 Ocak 2024 tarihinde misafirimiz olan Diyetisyen Hülya Ezgi Yılmaz, Psikolog Onur Kuştan, Hemşire Serap Duygu Uysal, Avukat Burcu Arıkan Tokat, Eczacı Mehmet Zeybekoğlu, Mimar Gülşen Gökçe, Diyetisyen Nilay Ulaş tarafından meslekleri hakkında öğrencilerimize bilgi verilip, meslek hayatlarındaki tecrübelerini ve mesleklerinin avantaj ve dezavantajlarını öğrencilerimizle paylaştılar. Etkinliğimizin ikinci günü olan 05 Ocak 2024 tarihinde ise Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından Bölüm ve Alan tanıtımları yapılmıştır.”

AdminAdmin