FETHİYE
Giriş Tarihi : 31-07-2023 13:09

Fethiye’de Eğlencenin Yeni Adresi “Papel Kafe Bistro”

Fethiye’de Eğlencenin Yeni Adresi “Papel Kafe Bistro”

Fethiye’de Eğlencenin Yeni Adresi “Papel Kafe Bistro”

Fethiye’de güler yüzlü hizmet kadrosu  ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmete giren Papel Kafe Bistro, keyifli anlar yaşamak isteyen müşterilerine kapılarını açtı. Her türlü sıcak ve soğuk yemek menülerinin yanı sıra alkollü ve alkolsüz  içecekler eşliğinde her akşam canlı müzik dinletisinin de olduğu Papel Kafe Bistro’da ilerleyen günlerde ünlü sanatçılarda yer alacak. Aileleri ve arkadaş gruplarıyla güzel bir akşam geçirmek isteyen herkesi Papel Kafe Bistroya davet eden İşletme müdürlerinden Hasan Basri Göztepe, “Amacımız ticaretin yanı sıra halkımıza da kaliteli hizmet sunmak” dedi.

Fethiye’nin Babataşı Mahallesi 2. Etap sahil bandında hizmete giren Papel Kafe Bistro isimli eğlence mekanı müşterilerini bekliyor. Her türlü soğuk, sıcak ve alkollü içeceklerin  yer aldığı Papel Bistro da her akşam birbirinden farklı sanatçılar canlı sahne performansları ile misafirlerine müzik ve eğlence dolu anlar yaşatıyorlar.

 

 

Fethiye’de müşterileri tarafından aranan marka bir eğlence mekanı olmak için hizmet anlayışı sunan PapelKafe  Bistro İşletme Müdürlerinden Hasan Basri Göztepe, “Fethiye halkımızı Papel Bistro işletmemiz ile buluşturduk. İşletmemiz Ahmet Arık işletmeciliğinde hizmettedir. Mekanımızda her türlü sıcak ve soğuk yemek menülerinin yanı sıra, alkollü, alkolsüz ve sıcak içeceklerle de hizmet veriyoruz. Elbette amacımız ticaret. Fakat kazandığımız paranın da karşılığını müşterilerimize güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunmak. Biz kendimizden ve ekibimizden eminiz. Buraya gelen misafirlerimiz, buradan giderken memnun kalacaklar” dedi.

Papel Bistronun aile mekanı olduğunu kaydeden işletme sorumlularından Mehmet Can Filiz ise, “İşletmemiz sadece yemek ve içecek mekanı değil. Bunun yanında arkadaş gruplarını okey ve tavla oynayarak vakit geçirebileceği ve nargile hizmeti de sunan bir işletme. Fethiye halkı Papel Bistro ve ekibinden memnun kalacak” ifadelerinde bulundu.

DenizDeniz