SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 27-11-2023 22:14

Akdenizli'den MHP Teşkilatına Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi ile birlikte, MHP Seydikemer ilçe başkanlığına ziyarette bulundular.

Akdenizli'den MHP Teşkilatına Ziyaret

Geçtiğimiz ay yaptıkları kongre ile birlikte yeni oluşan Milliyetçi Hareket Partisi yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ak parti heyeti, yeniden Başkan seçilen Mehmet Arıç ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Belediye başkanı B.Önder Akdenizli, MHP yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletirken, Cumhur İttifakı ortağı olan MHP ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Seydikemer’de Cumhur İttifakının çok önemli rol oynadığını dile getiren Başkan Akdenizli, hedeflerinin çok daha güçlü bir şekilde seçimlere gitmek olduğunu ifade etti.

BAŞKAN AKDENİZLİ “BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE SEYDİKEMER’İMİZE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Akdenizli, yaptığı açıklamada; “AK Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi ile Cumhur İttifakımızın kıymetli ortağı MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Yönetimini ziyaret ettik. Cumhur İttifakı olarak birlik beraberlik içinde Seydikemer’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yapılan seçimle başkanlık görevine yeniden seçilen Mehmet Arıç başkanıma ve yönetimine bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Seydikemer ilçe Başkanı Mehmet Arıç, Başkan Akdenizli’ye ve Ak Parti teşkilatına teşekkürlerini iletti.

Başkan Arıç, yaptığı açıklamada şu sözlerle yer verdi;

“ Bugün değerli belediye başkanımız sayın B. Önder Akdenizli ve AK Parti heyetini, ilçe teşkilatımızda ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Seydikemer için yapılacak her şeyde uyum içerisinde çalıştık. Ancak daha yapılacak çok işimiz var. Yerel seçimlere çok az bir süremiz kaldı. Daha çok çalışarak Seydikemer’imizi tekrar Cumhur İttifakıyla buluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Kazanımların değerini ve önemini biliyoruz. Bunların devam etmesi ve yapılacak olan hizmetlerin en üst düzeyde Seydikemer’imize getirilmesi adına Cumhur İttifakı üzerine düşeni yapmaya devam edecektir. Seçimlerden yine zaferle çıkacağımızdan hiç şüphem yok.

 

Bugün burada bizleri ziyaret eden başta Belediye Başkanımız Sayın B. Önder Akdenizli olmak üzere, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimine, ben ve yönetim kurulum ve teşkilatımız adına teşekkür ederim.”

 

 

 

EfsaneEfsane