CUMHURBAŞKANI
Giriş Tarihi : 13-02-2024 11:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri’nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri’nde

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uçağı Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Uluslararası Havaalanına iniş yaptı.

Erdoğan’ı hava alanında Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Abdullah bin Tuk el-Mari, Türkiye’nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer, Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan ve diğer yetkililer karşıladı.

Erdoğan’a Birleşik Arap Emirlikleri’ gezisinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat eşlik etti.

Erdoğan Dünya Hükümetler Zirvesi’ne onur konuğu olarak katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek” teması altında düzenlenecek Dünya Hükümetler Zirvesi’ne onur konuğu olarak iştirak edecek.

Çeşitli ülkelerden devlet ve hükümet yetkilileri ile uluslararası kuruluş, özel sektör, akademi, sivil toplum, düşünce kuruluşu, medya temsilcileri ve iş insanlarını bir araya getirecek zirvede ana konuşmacı olarak hitapta bulunacak Erdoğan’ın, zirve vesilesiyle BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan başta olmak üzere katılımcı ülkelerden mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirmesi öngörülüyor.

AdminAdmin