YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 21-03-2024 11:06

BAŞKAN AKDENİZLİ, ÖĞRENCİ EVİNDE SAHUR YAPTI

BAŞKAN AKDENİZLİ, ÖĞRENCİ EVİNDE SAHUR YAPTI


AKDENİZLİ, GENÇLERE ELLERİYLE MELEMEN YAPTI
Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, kendisini sahura davet eden üniversitelileri kırmadı. Gençler, kendilerine elleriyle melemen ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Akdenizli’ye teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdi. 
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda öğrenim gören üniversiteli gençler, Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli ile iletişime geçip sahura davet ettiler. Üniversiteli gençlerin isteğini kırmayan Başkan Akdenizli, öğrenci evine konuk oldu. 
Gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Akdenizli daha sonra mutfağa girerek kendi elleriyle melemen yaptı. Öğrencilerle birlikte sahur sofrası kuran Akdenizli, zaman zaman kendi öğrencilik yıllarından anılar anlatarak gençlerin yüzünü güldürdü. 
Kendisini sahur sofrasına davet eden gençlere teşekkür eden Akdenizli; “Sahurun bereketini, gönül sofrasının güzelliğini ilçemizde öğrenim gören üniversiteli kardeşlerimizin davetiyle birleştirdik. Rabbim tuttuğumuz oruçları, dualarımızı, niyetlerimizi kabul eylesin” dedi.
Kendileri için melemen yapan ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Akdenizli’nin ziyaretinden oldukça memnun kalan geçler de her şey için teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdiler. 

AdminAdmin