MİLAS
Giriş Tarihi : 20-06-2023 16:20

Milas Müftülüğü Haziran Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Milas Müftülüğü Haziran Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Milas Müftülüğü Haziran Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Milas İlçe Müftülüğü toplantı salonunda Kurban Bayramı ve Yaz Kur'an Kursu öncesi Din görevlilerine ve Kur'an kursu öğreticilerine yönelik istişare toplantısı yapıldı. 
Toplantıya İlçe Müftüsü Yusuf Yaşar, Şube Müdürleri, İlçe Vaizleri, Murakıp, Milas'ta görev yapan Din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticileri katıldı. Yapılan toplantıda Başkanlık bünyesinde bilfiil çalışmış olup emekliliğe ayrılan kıymetli hocalarımıza plaket takdimi yapıldı.

Ardından emekliliğe ayrılan hocalarımız duygu ve düşüncelerini ifade edip, görevli arkadaşlara birtakım tavsiyede bulundular. İlçe Müftüsü Yusuf YAŞAR emekliliğe ayrılan hocalara yıllarca verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür etti. 
Yapılan toplantıda Vekaletle Kurban organizasyonu ve bayram sonrası başlayacak Yaz Kur'an kursları ve birçok konu hakkında istişarelerde bulunuldu. 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş olan büyük deprem felaketinde bölgede afetin yaşandığı ilk günden itibaren manevi destek ve rehberlik ekibinde yer alan Milas İlçe Müftülüğü personeli başarı belgeleri ile ödüllendirildi. 

Diyanet İşleri Başkanı Prf.Dr Ali Erbaş ve Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın deprem bölgesinde  manevi destek ve rehberlik ekibinde yer alan personele yönelik takdir ettikleri başarı belgeleri Milas İlçe Müftülüğü personeline, ilçe müftüsü Yusuf Yaşar tarafından takdim edildi. 

Düzenlenen törende konuşan ilçe müftüsü Yusuf Yaşar çok kutsal bir görev ifa ederek deprem bölgesinde manevi destek ve rehberlik ekibinde görev alan personele teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

AdminAdmin