MAGAZİN
Giriş Tarihi : 07-07-2023 17:42

Ayyüce ve Hüseyin Dünya Evine Girdiler

Ayyüce ve Hüseyin Dünya Evine Girdiler

Ayyüce ve Hüseyin Dünya Evine Girdiler

Büyük birlik" class="taglink" title="Birlik Haberleri">Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler’in kızı Ayyüce Güler, muhteşem bir düğünle hayatını Hüseyin Çakır ile birleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan düğün törenine yoğun bir katılım gerçekleşti. 

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler ile Sennur Güler çiftinin kızı Ayyüce, Ramazan Çakır ve Şükran Çakır çiftinin oğlu Hüseyin ile dünya evine girdi. Şımarık Düğün Salonu’nda düzenlenen düğünde davetliler dans edip, bol bol oynadılar. Pistin hiç boş kalmadığı organizasyona Fethiye’nin iş ve siyaset dünyasından birçok kişi katıldı.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, İYİ  Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halil Arıkan, AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz ve iş insanlarını buluşturan düğünde ilk olarak Ayyüce ve Hüseyin çiftinin nikahları kıyıldı. Eğlenceli ve coşkulu anlara sahne olan organizasyonda, Büyük Birlik Partisi Fethiye Harun Güler tüm davetliler ile yakından ilgilendi ve katılımları için teşekkür etti.

AdminAdmin