MENTEŞE
Giriş Tarihi : 29-02-2024 18:46

NAZLIAKA: “MENTEŞE’Yİ BİR KADIN, BİR ANNE HASSASİYETİ İLE YÖNETECEKTİR”

NAZLIAKA: “MENTEŞE’Yİ BİR KADIN, BİR ANNE HASSASİYETİ İLE YÖNETECEKTİR”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı için Muğla’ya gelen Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal’ın seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt Mahallesi’nde düzenlenen Kadın Buluşması programına katıldı.

NAZLIAKA: “MENTEŞE’Yİ BİR KADIN, BİR ANNE HASSASİYETİ İLE YÖNETECEKTİR”

Programda kadınların yoğun ilgisi ile karşılanan Nazlıaka, “Her şehir yeniden planlanabilir, işte sizlere uzman bir şehir plancısı. Kadın üretendir, dönüştürendir, birleştirendir. Gonca Köksal Başkanımız Menteşe’yi bir kadın, bir anne hassasiyeti ile yönetecektir. Gonca Başkanımız eğitimi, vizyonu ve belediyecilik tecrübesiyle Menteşe Belediye Başkanlığına hazırdır. Yeşilyurt’ta keşke düzelse dediğiniz ne varsa çözülmesini sağlayacaktır. Büyükşehir ile uyum içerisinde çalışarak sizlere hizmet edecektir” dedi.

KÖKSAL: “BEN GÜCÜMÜ ATAMDAN ALDIM”

Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal ise “Bu onurlu görev partimiz tarafından bana verildi. Çok gururluyum ve heyecanlıyım. 31 Mart’la ilgili bir kaygım bir heyecanım yok. Sizlerin desteği sayesinde Menteşe’nin ilk kadın belediye başkanı olacağımdan çok eminim. Benim heyecanım sizler için yapacağım hizmetlerle alakalı. Ben en büyük gücümü Atamdan aldım, ben bir Cumhuriyet kadınıyım. Sizlerle sadece bu dönemde değil, her zaman yan yana olacağım. Seçimden sonra talep ve istekleriniz için ben size geleceğim. Taleplerinizi dinleyeceğim, hepsini öncelik sırasına koyarak gerçekleştirecek, sizlere ve tüm Menteşe’mize hizmet edeceğim” diye konuştu.

AdminAdmin