MİLAS
Giriş Tarihi : 11-07-2023 13:28

Sorunlar Yerinde Tespit Edilip Çözüm Üretiliyor

Sorunlar Yerinde Tespit Edilip Çözüm Üretiliyor

Sorunlar Yerinde Tespit Edilip Çözüm Üretiliyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, beraberindeki heyet ile birlikte ilçemiz Ahmet Çavuş - Hayıtlı Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Mahallede yapılması gereken çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tokat, sorunların ivedilikle çözümü noktasında ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

İlk olarak Ahmet Çavuş - Hayıtlı Mahallesi Muhtarlık Binası’nda mahalle muhtarı Ayhan Demirçivi ile bir görüşme gerçekleştiren Başkan Tokat, harita üzerinden çalışma yapılacak yerler hakkında Muhtar Demirçivi’den bilgiler aldı. Daha sonra mahallenin cadde ve sokaklarını karış karış gezen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, çalışma yapılması planlanan yerlerde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği incelemelerde mahalle sakinlerinin talepleri de dinlenerek, notlar alındı.

Milas’ımız için aşk’la çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz…

Haftanın ilk mesai gününe Ahmet Çavuş - Hayıtlı Mahallesi’ni ziyaret ederek başladıklarını ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Muhtarımızla birlikte mahallemizi gezerek kendisinden yapılması gereken çalışmalar noktasında bilgiler aldık.

Muhtarımız kıymetli mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de bizlere iletti. İlgili birim müdürlerimizin aldığı notlar çerçevesinde çalışma planı yapacağız. Her mahalleye eşit ve etkin hizmet anlayışımız kapsamında Milas’ımız için aşk’la çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin