SİYASET
Giriş Tarihi : 01-12-2023 16:34

Başkan Adayı Kökten'den BBP'ye Ziyaret

Başkan Adayı Kökten'den BBP'ye Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Harun Güler’i ziyaret etti.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Harun Güler’e ziyarette bulundu. Ziyarette Kökten ve Güler, 2024 yılındaki yerel seçimlerle ilgili karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Akabinde Başkan Güler, aday adayı Kökten’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin ardından AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten ile Fethiye Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Harun Güler açıklamalarda bulundu.

Kökten, “Biz bir aileyiz, beraber başaracağız”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Aday adaylığı sürecimizde herkesi ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Biliyorsunuz burası da bizim evimiz sayılır. Seçimlerde hep beraber olacağız. Bu sebeple bugün Fethiye Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanımız Harun Güler’i ziyaret ettik. Kendisine bize göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz. Önümüzdeki seçim süreciyle ilgili karşılıklı istişarelerde bulunduk. İnşallah güzel çalışmalar yapacağız. Biz bir aileyiz, beraber başaracağız” dedi.

Güler, “Büyük birlik partisi olarak gerekli desteği vereceğiz”

Fethiye Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Harun Güler ise, “Bugün AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten kardeşimiz partimizi ziyaret etti. Kendisine bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz. İnşallah adaylık süreci noktasında biz de Büyük Birlik Partisi olarak gerekli desteği vereceğimizden kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Kendisi Fethiyeli bir iş adamı kardeşimizdir. Muhammet kardeşimizi yaptığı ziyaretten ötürü çok teşekkür ederim. Partim olarak ve arkadaşlarım adına da çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

AdminAdmin