SİYASET
Giriş Tarihi : 02-01-2024 15:59

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’ÜN YENİ YILDAKİ İLK ZİYARETİ, BAŞKAN AKDENİZLİ’YE OLDU

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’ÜN YENİ YILDAKİ İLK ZİYARETİ, BAŞKAN AKDENİZLİ’YE OLDU

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’DEN BAŞKAN AKDENİZLİ’YE ZİYARET
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 2024 yılının ilk mesai gününde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti. Ziyarette birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yoğun geçen bütçe görüşmelerinin ardından yeni yılın ilk ziyaretini Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye gerçekleştirdi. Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Başkan Akdenizli’nin ve tüm Seydikemerlilerin yeni yılını kutladı. Başkan Akdenizli’nin Seydikemer’e çok güzel hizmetlerde bulunduğunu dile getiren Milletvekili Otgöz, Ankara’da da birlik beraberlik içinde çalışma yürüttüklerini kaydetti. 
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Akdenizli; “Sayın Vekilimiz Yakup Otgöz, yeni yılın ilk ziyaretini bizlere gerçekleştirerek bizi çok mutlu etti. Seydikemer’imize yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişare etme fırsatı bulduk. Seydikemer’imiz için çok güzel çalışmalarımız olacak. Birlik, beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin