FETHİYE
Giriş Tarihi : 29-02-2024 14:01

Çamköy ve Karaçulha'da Behçet Saatci Rüzgarı Esti

Çamköy ve Karaçulha'da Behçet Saatci Rüzgarı Esti

Fethiye’nin Çamköy ve Karaçulha Mahallelerine ziyaretler gerçekleştiren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisine yöneltilen asılsız iddialarla ilgili konuşurken, Fethiye bölgesinde 1500 kaçak inşaat olduğunu açıkladı ve bunları yıkacak bir babayiğidin henüz doğmadığını kaydetti.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Çamköy ve Karaçulha Mahallelerine bir dizi ziyaret yaptı. Saatcı’ya vatandaşların ilgisi büyük olurken kendisini meşaleler ve sloganlar eşliğinde karşıladılar. ‘Fethiye’nin Mimarı Behçet Saatcı’ sloganları eşliğinde Çalıca Yörük Obaları’nda mahalle sakinlerine konuşma yapan Saatcı, vatandaşlardan seçim sürecinde birlik olmalarını istedi. Ayrılıkta azap olduğunu anlatan Behçet Saatcı, “Birbirinize kötü söz söyleyerek, kötü yorum yaparak ayrışmayın” uyarısında bulundu. 
Fethiye’de kurulan büyük oyunu bozmak için farklı partilerden arkadaşları ile yola çıktıklarını belirten Saatcı, “Bizim kalp kırarak yol alma lüksümüz yok. Bizim gönül alarak, insan kazanarak yol yürüme mecburiyetimiz var.” İfadelerini kullandı. Kurulan oyunu bozarak ranta dayalı işleri engellemek istediklerini anlatan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, rakiplerinin kendisine yönelik iftira ve asılsız söylemlerine de açıklık getirdi. 
Saatcı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Behçet Karaçulha’yı Çamköy’ü sevmez diye bir yaygara ortaya atıyorlar. Benim burayı sevmemem için nasıl bir neden olabilir ki. Buna çocuklar bile güler. Neymiş intikam alacakmışım. Ne intikamı alacağım ben. Biz düşmanmıyız? Benim 40 yıllık arkadaşlarım buralarda yaşıyor. Pandemi döneminde gelip gidemediysek bundan kin mi tutmamız gerekiyor. Bununla da yetinmiyorlar göreve geldiğimizde kaçak yapıları yıkacağımızı iddia ediyorlar. Daha önce kaç ev yıktık da şimdi göreve gelince ev yıkayım. Ben yıkmam. O devletin sorunu. Acilen imar düzenlemesi gerekiyor. 1500 kaçak inşaat var bölgemizde. Bunu yıkacak babayiğit henüz doğmadı anasından” 

 

AdminAdmin