FETHİYE
Giriş Tarihi : 03-08-2023 12:14

Taksi Şoförlerine Uyarılarda Bulunuldu

Taksi Şoförlerine Uyarılarda Bulunuldu

Taksi Şoförlerine Uyarılarda Bulunuldu

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, Fethiye’deki taksi durağı yöneticileri ile bir araya gelerek, özellikle yaz aylarında trafikte vatandaşların en çok şikayette bulunduğu konular  hakkında bilgiler aktardılar. 


Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri günlerinin çoğunu trafikte geçiren taksi esnafı hakkında çokça şikayet gelmesi nedeniyle bir toplantı gerçekleştirdi. Cimer ve ihbar şikayetlerin değerlendiren ekipler, taksi esnafından daha özverili davranmasını, kurallara istinasız uymalarını istedi. Taksi esnafının da sorun, talep ve isteklerini dinleyen ekipler, toplantıların aralıklarla devam edeceğini belirttiler. 


"Gözlemlediğimiz Eksikleri Kendilerine İlettik"


Fethiye Trafik Büro Amiri Gökhan Kam, "Taksi esnafı trafiği 24 saat kullanan bir meslek icra etmektedir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği kendilerine emanet olmaktadır. Bu nedenle zaman zaman vatandaşlardan gelen Cimer ve mail şikayetleri dikkate alınarak Fethiye Taksi esnafı ile toplantı icra etme kararı aldık. Denetleyici merci olmamız vesilesiyle gözlemlediğimiz eksikleri kendilerine ilettik. Özellikle taksimetre kullanımı ile ilgili var olan şikayetleri değerlendirdik. Toplantımız verimli geçmiştir. Belirli aralıklar ile tekrar edeceğiz" dedi.

AdminAdmin