SPOR
Giriş Tarihi : 08-09-2023 15:45

Doktor Alp Milas Spor Aş Takımında Teknik Adamlar Belli Oldu

Doktor Alp Milas Spor Aş Takımında Teknik Adamlar Belli Oldu

Doktor Alp Milas Spor Aş Takımında Teknik Adamlar Belli Oldu

2023-2024 sezonunda gurup şampiyonu olmak için güçlü bir kadro kuran Milas Doktor Alp Milas Spor AŞ. takımında bu sezon görev alacak teknik adamlar belli oldu.

2023-2024 sezonunda Doktor Alp Milas Spor AŞ takımında Teknik Direktör olarak uzun yıllar profesyonel liglerde önce futbol oynayan sonrasında teknik adam olarak görev yapmakta olan Deniz Kibar Doktor Alp Milas Spor AŞ takımının teknik direktörü oldu.

Deniz Kibar’ın Yardımcılığına Ege’nin tanınmış antrenörlerinden Cavit Bulgulu yardımcı hoca olarak göreve getirildi.

Doktor Alp Milas Spor AŞ. takımının alt yapılarında görev alacak hocalarda belli oldu.

Bu sezon Doktor Alp Milas Spor alt yapı takımlarında Kaleci Antrenörü ismail Alptekin görev alırken, U12 Takımını Beden Eğitimi Öğretmeni Çagrı Arıkan, U14 takımını Mehmet Kurşun, U16 Takımını Güray Fedekar, U18 takımını Beden eğitimi Öğretmeni Alim Deligöz isimli teknik adamlar çalıştıracak. Doktor Alp Milas Spor AŞ. takımının sportif direktörü Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Akın Çilek birlikte çalışacakları teknik adamlar hakkında şunları söyledi; “Alt yapımızda uzun yıllardan beri görev yapan Güray Fedekar, Mehmet Kurşun, Çağrı Arıkan hocalarımızın yanı sıra bu sezon birlikte çalışacağımız Deniz Kibar, Cavit Bulgulu, Kaleci Antrenörü İsmail Alpgiray hocalarımızla bu sezon hedefimiz güçlü yönetim kurulumuzla kaliteli kadromuzla şampiyon olmak istiyoruz.” dedi.

AdminAdmin