SPOR
Giriş Tarihi : 28-01-2024 17:57

SEYDİKEMERSPOR, PLAY-OFF’A YÜKSELDİ

SEYDİKEMERSPOR, PLAY-OFF’A YÜKSELDİ


Süper Amatör Lig’de B Grubun son maçında Ortaca Belediyespor ile karşılaşan Seydikemerspor, maçı 1-0’lık skorla kazanarak Play – Off’a yükseldi.
Seydikemerspor, kendi evinde oynadığı karşılaşmada Ortaca Belediyespor’u 1- 0 mağlup etti. 2023-2024 Süper Amatör B Grup’ta yer alan Seydikemerspor, 14’üncü haftada kendi sahasında Ortaca Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçta Seydikemerspor taraftarı takımını 90 dakika boyunca yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle bitti.
İkinci yarının 65. Dakikasında 7 numaralı formanın sahibi Fahri Ertuğrul Aydemir’in attığı golle 1-0 öne geçen Seydikemerspor üstünlüğünü korudu. Kıran kırana mücadelenin sergilendiği maçta Seydikemerspor 1-0 skorla Play Off’a yükseldi.
Ligin lider takımı Ortaca Belediyespor’u 1-0 yenen Seydikemerspor oyuncularını ve Teknik Ekibi tebrik eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli; “Lig boyunca yeşil sahada mücadele eden Seydikemerspor’umuz kendi evinde oynadığı son maçta elde ettiği galibiyetle hem taraftarlarımızı hem de bizleri çok mutlu etti. Birlikte Şampiyonluğa parolasıyla çıktığımız bu yolda Play-Off’a yükselen takımımıza başarılar diliyorum. Her zaman ve her fırsatta takımımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin