MİLAS
Giriş Tarihi : 06-09-2023 15:09

Projelerini Anlatıp, Belediye Başkanlığı İçin Oy İstedi

Projelerini Anlatıp, Belediye Başkanlığı İçin Oy İstedi

Projelerini Anlatıp, Belediye Başkanlığı İçin Oy İstedi

Doğruyol Partisi Eski Genel Sekreteri, Aydınlık Demokrasi Partisi Kurucu Genel Başkanı Milaslı siyasetçi ve insanı Salih Önel, düzenlediği basın toplantısında projelerini anlatarak, belediye başkan adaylığını duyurdu.

Milas Hacı İlyas Mahallesi’ndeki kahvehanede düzenlenen basın açıklamasına, Salih Önel ve yakınları katıldı. Konuşmasına kahvehanedekileri selamlayarak başlayan Önel, “Siyasette başarı bir gaye ve bir hikaye ile başlar. Gayesi olmayanın hikayesi, hikayesi olmayanın başarısı olmaz. Tarih hiçbir zaman korkaklardan bahsetmez. Tüm tarih kitapları cesaretli insanlardan bahseder. Doğru Parti Genel Başkanım sayın Rıfat Serdaroğlu’nun bir nasihati vardır. Genel başkanım, ‘iki türlü siyasetçi vardır. İlki, oturduğu koltuğa şeref veren siyasetçiler, ikincisi oturduğu koltuktan şeref alan siyasetçiler! Sen sakın ikincilerden olma! Çünkü koltuktan şeref alanlar, koltuktan kalktıktan sonra şerefleri o koltukta kalır. Sen daima oturduğun koltuğa şeref verenlerden ol. Kalktığın zaman şerefin de seninle gelsin.’ Diye çok önemli bir nasihati vardır.

Sizlere yaşanabilir bir Milas ve Muğla yaratmak için belediye başkanlığına adayım. Şuan hiçbir parti ile bir bağım yok. Ancak destek vermek isteyen partilerin ve Milas’ı beraber yönetmek isteyen herkesin yanımda olmasını ve beraberce yaşanabilir bir Muğla yaşanabilir bir Milas yaşanabilir kentler yaratmak için sizlere hizmet etmek için bu göreve talibim. Şu hiç unutulmamalıdır. Belediye başkanlığı bir meslek değildir. İnsanlara hizmet için adanmış bir görevdir. Ve bu görevi sizlerin desteğiyle yerine getirip seçilip sizlere muhteşem bir şehir yaratmaya vaat ediyorum, desteklerinizi bekler en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Konuşmasının devamında Milas için vaatlerini anlatan Önel, AB fonlarıyla gerçekleştirmeyi planladığı projeleri hakkında şunları kaydetti:

Kapalı Pazar yerine Milas Belediyesi’ne ait ucuz fiyatta yemek satan bir lüks yurttaş restoranı. Milas Parkı önünden başlayıp Milas sanayisine kadar giden bir tramvay hattı. Salı pazarında yayınan üretici belgeli yurttaşlardan Pazar yeri parası alınması işlemine son verecek, ürettikleri ürünlerden Milas Belediyesine ait restorana sebze ve meyve alınacaktır. Milas parkının önünden başlayıp 2 gidiş 2 dönüş Sodra Dağı üzerine yapılacak büyük gölet ve dinlenme tesislerine teleferik sistemi yapılacak halkımızın keyifli haftasonu geçirmeleri sağlanacaktır.

Milas Belediyesi’nin hizmet binası yanında bulunan tarihi bina 5 yıldızlı otele çevrilecek ve yurttaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Sokak hayvanları yalnız bırakılmayacaktır.

Kadın sığınma evi açılacak, burada kadınlara mesleki eğitim verilecek ayakta durmaları sağlanacaktır. Milas’ın otopark sorunu büyükşehir belediyesine ait olacak olan çok katlı otopark sorunu çözecektir.” diyerek projelerini sıraladı.

AdminAdmin