SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 14-03-2024 09:33

BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLAR VE STK’LAR İLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLAR VE STK’LAR İLE İFTARDA BULUŞTU


Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine iftar verdi. 
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin ev sahipliğinde Teras Kafe ve Restoranda düzenlenen iftar yemeğine; Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen,  AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı. Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı iftar sofrasında, Başkan Akdenizli tek tek masaları dolaşarak muhtarlar ve STK Temsilcileri ile sohbet etti. 
İftar programında konuşan Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti. 
AKDENİZLİ: “KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞTIK”
Ramazan ayının rahmet ve bereket zamanı olduğunu dile getiren Başkan Akdenizli; “11 aydır Seydikemer Belediye Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Bu süreçte sizlerle koordineli bir şekilde ilçemiz için çalıştık. Ama şunu da söylemek istiyorum: Zor bir dönemde göreve geldim. 6 Şubat’ta deprem felaketi olmuştu. Ben 22 Mart’ta göreve geldim. Çok şükür deprem felaketinin yaralarını yüzde 90 sardık. Devlet millet el ele vererek deprem bölgesindeki insanlarımızın ihtiyaçlarını tamamladık. Önümüzdeki süreçte daha güzel günlerin olacağını düşünüyorum” dedi.
Akdenizli; “31 Mart’ta yerel seçimler var. Aday olan tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Aday olmayan muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta tekrar göreve gelirsek, sizlerle birlikte ilçemize önümüzdeki 5 yılda çok daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyor ve bunun sözünü şimdiden sizlere veriyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerin, ilçemize, Muğla’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin