YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 08-03-2024 10:28

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: AYDIN AYAYDIN BAŞKANIMIZ VE 13 DEV ADAMLA MUĞLA’DA TARİH YAZACAĞIZ

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: AYDIN AYAYDIN BAŞKANIMIZ VE 13 DEV ADAMLA MUĞLA’DA TARİH YAZACAĞIZ

 

Muğla’mızın her bir köşesini AK Belediyecilik ile buluşturacağız…

Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz ve Dalaman’da devam etti. Milletvekili Otgöz, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve İlçe Başkanı Okan Yatkın ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptı, hemşerilerini dinledi. Kamil Ceylan ve Aydın Ayaydın için oy istedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ve teşkilat üyeleri ile Dalaman seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Milletvekili Otgöz, burada yaptığı konuşmasında da Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş için oy istedi

Vatandaşların CHP’li Muğla Büyük Şehir Belediyesi’nden yaka silktiğini ve oy verenlerin bile pişman olduğunu belirten Milletvekili Otgöz; “Muğla’nın ve 13 ilçemizin sorunlarını da çözüm yollarını da biliyoruz. Cumhur İttifakı ile yönetilen 7 İlçe Belediyemizdeki yatırım ve hizmetlerimizi tüm Muğla geneline taşıyacağız. Muğla Büyükşehir Belediyesini kazanarak tüm sorunları çözeceğiz ” dedi.

Milletvekili Yakup Otgöz, programlarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.

MUĞLAMIZI AK BELEDİYECİLİK İLE DONATACAĞIZ…

Muğla’mız ve hemşerilerimiz maalesef Belediyenin hizmet ve yatırımlarına aç... Muğla’da 25 yıllık uyku dönemine son vereceğiz. Muğla’yı Gerçek Belediyecilik ile buluşturacağız.

Projeci, duayen siyaset adamı Aydın Ayaydın ve 13 ilçe başkan adayımızla biz hazırız. Her alanda hazırladığımız projelerimizle geliyoruz.

Biz, küçük olsun bizim olsun demiyoruz. Büyük olsun hemşerilerimizin ve Muğla’mızın olsun, Muğla’mız büyüsün ve gelişsin, kazanan Muğla olsun diyoruz.

Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı 14 başkan adayımızla bunu başaracağız. Hep birlikte çalışacağız. Hep birlikte başaracağız. Başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğiz.

Bizim sevdamız Muğla ve Türkiye. Muhalefetin sevdası ise koltuk …

Muhalefet partileri koltuk sevdası derdinde, birbirleri ile kavga ediyor. Şimdi de kendi içlerinde kavgaya başladılar. Gölgeleri ile bile kavga yapıyor. Birbirlerine düşmüş, boşanan çiftler gibi miras paylaşımındalar.

Son seçimlerde birleşerek kazanacağız dediler. Ama birleşerek kaybettiler.

Şimdi de ayrılarak kazanacağız diye hayal kuruyorlar. Birleşerek kazanamayanlar, ayrılarak mı kazanacaklar.

Daha, kendilerini yönetemeyenler, Muğla’yı mı yönetecekler. Bunun için diyoruz ki; Muğla’yı kazanmak için şimdi tam zamanı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sayın Bakanlarımızın, Muğla’mıza, Ayaydın Başkanımıza ve İlçe Belediye Başkan adaylarımıza destekleri ile Muğla’da tarih yazacağız.

Artık zamanı geldi, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde de bir değişim dönüşüm şarttır. Hemşerilerimiz de bunun farkındadır. İnanıyorum ki hemşerilerimiz yerel seçimlerde işi ehline verecektir.

 

 

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN…

Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

AK Parti olarak, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında kadınlar için her türlü pozitif katkıyı veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çok sayıda mevzuat değişikliği, düzenleme ve kanunla kadınlara pozitif ayrıcalıklar kazandırdık.

Yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, dünyamızı ve hayatımızı güzelleştiren, eğiten, yetiştiren; ailenin ve toplumun temel taşı olan annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

AdminAdmin