SPOR
Giriş Tarihi : 08-09-2023 17:08

Yalıkavak Hentbol Takımı Süper Kupanın Sahibi Oldu

Yalıkavak Hentbol Takımı Süper Kupanın Sahibi Oldu

Yalıkavak Hentbol Takımı Süper Kupanın Sahibi Oldu

Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Kupa mücadelesinde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Kastamonu Belediyesi SK ‘nü yenerek kupanın sahibi oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu 20232024 sezonu faaliyet programında yer alan Kadınlar Süper Kupa müsabakası kapsamında Ankara THF Prof. Dr Yaşar Sevim Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Armada Praxis Yalıkavak Spor rakibi Kastamonu Belediyesi S.K.’nü 34-28 yendi.Maç sonrasında bir açıklama yapan Antrenör Kıvanç Özcan,” Emeğin sonucunu aldık. Mutluyuz. Oyuncularıma, yöneticilerime teşekkür ediyorum. Çok güzel bir maç oldu, Kastamonu takımının da başarılarının devamını dilerim” dedi.

Şampiyon olan hentbolcu kızlara kutlama ve tebrikler peş peşe gelirken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı’nın başarısını kutlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Değerli Bodrumlular, bir şampiyonluk haberi de Bodrumlu kızlarımızdan var.. Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Kupasını, Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımımız, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü'nü 34-28 yenerek kazandı.. Süper kızlarımıza çok yakışan bu önemli başarıda emeği geçen herkesi, yürekten kutluyorum.” dedi.

AdminAdmin