BODRUM
Giriş Tarihi : 11-07-2023 12:37

Depremzede Çocuklar İçin Destek Konseri

Depremzede Çocuklar İçin Destek Konseri

Depremzede Çocuklar İçin Destek Konseri

  Türk müziğinin önde gelen sanatçılarının katılımı ile “Elvedasız Şarkılar Konseri – 4” bu yıl 12 Temmuz’da Bodrum Kalesi’nde düzenlenecek. Bu yıl 4.sü düzenlenen konserin geliri depremzede çocuklara bağışlanacak olan gecede Nüket Duru, Fatih Erkoç, Bora Gencer, İpek Açar, Gülyanag Mammadova, Murat Kekilli, Tayfun, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Ozan Orhon, Tarık, Metin Akyol, Bekir Ünlüataer sahne alacak. Gecenin sunuculuğunu ise Zeynep Kasımoğlu üstlenecek.


  Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Çağdaş Holding katkılarıyla ve Uluslararası pek çok sosyal sorumluluk çalışmasına imza atan Nurdan Tol – NTOL İletişim Danışmanlığın’da gerçekleşecek gecede; geçmişten günümüze vefat eden tüm değerli sanatçılar anılarak, Türk müziğinin klasikleşmiş kült şarkıları seslendirilecek.

 


 

  Konsere destek sağlayanlar arasında Grup Aura, Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Batik, Çınar Elite Yapı, Adana İl Sınırı Ocakbaşı,Prive Hotel Bodrum, A Mutfak Mobilya, Komodor Marina, Gobox Delivery Services, Doria Hotel Bodrum, Musto Bistro, Salmakis Resort&Spa, Uniq Real Estate, Regia Mare Beach Bodrum, Mati’s ,Uluslararası My Organizasyon, Bodrum Müzayede gibi kurumlar da yer alıyor.


  Konser organizasyonunu üstlenen Bora Gencer yaptığı açıklamada “Bu yıl kaybettiğimiz, babam İlham Gencer’i de anacağımız için duygusal ve heyecanlıyım. Aynı zamanda tüm geliri depremzede çocuklara bağışlanacak olması da Elvedasız Şarkılar-4 konserimize ayrı bir anlam kattı. Bodrum Kalesi “Kuzey Hendek’inde” ilk kez bu kadar büyük bir organizasyon yapılacak olmasının yanında sevgili Nükhet Duru, İpek Açar, Tarık ile Almanya ve kardeş ülke Azerbaycan’dan aramıza yeni katılacak değerli sanatçılarımızın olması benim için çok heyecan verici. Rüştünü ispat etmiş bu projenin devamı için konser teklifleri almaya başladık bile. Çok güzel geçeceğine inanıyorum. Bodrum bir kez daha duygu dolu bir gece yaşayacak” şeklinde konuştu.

AdminAdmin