FETHİYE
Giriş Tarihi : 28-02-2024 16:03   Güncelleme : 28-02-2024 18:56

SANATÇI ERKAN PETEKKAYA: FETHİYE’DE 5 YILDA ÇOK KÖTÜ ŞEYLER OLMUŞ

SANATÇI ERKAN PETEKKAYA: FETHİYE’DE 5 YILDA ÇOK KÖTÜ ŞEYLER OLMUŞ


Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya desteğini açıklayan Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Erkan Petekkaya, Saatcı ile bir dizi ziyaretlere katıldı. Burada yaptığı açıklamada, Fethiye’de son 5 yılda çok kötü şeylerin olduğunu söyleyen Petekkaya, bu dağınıklığı toplayacak tek kişinin de Behçet Saatcı olduğunu söyledi.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, bazı kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu. İlk olarak ADM Elektrik Fethiye Müdürlüğüne giden Saatcı, daha sonra DSİ Fethiye Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüklerini ziyaret etti. Babasının emekli olduğu Karayolları Genel Müdürlüğü’nde duygusal anlar yaşayan Saatcı, burada babasının çalıştığı atölyeyi gezdi. Kendisinin çocukluğunun da bu atölyede geçtiğini anlatan Belediye Başkan Adayı Saatcı’nın bir sonraki durağı, belediye başkanlığı döneminde yapılıp açılan TURMEPA Deniz Temiz Derneği oldu. Burada kendisine Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Erkan Petekkaya da eşlik etti. Denizcilerin sorunlarını dinleyen ve tek tek hepsinin notunu alan Behçet Saatcı, göreve gelmesi halinde bütün sorunlara çözüm bulmak için çalışacaklarını açıkladı. 
Fethiye’nin sil baştan top yekün ayağa kaldırılması gerektiğini anlatan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, bu şahlanışın örneğinin 1923’de Atatürk tarafından ortaya konduğunu hatırlattı.  
FETHİYE’NİN HEP BERABER AYAĞA KALDIRILMASI LAZIM
Saatcı: “Hep beraber, yerel, sivil, devlet işbirliği ile Fethiye’yi ayağa kaldırmalıyız. Aynı Atatürk’ümüzün 1923’de yaptığı gibi Bismillah deyip yeniden bir kalkınma yapmamız gerekiyor. Hem de her alanda her sektörde. Nereye dokunursak dokunalım problem. Otopark, deniz, sağlık, ulaşım, insan, meslek, STK, okullar problem. O yüzden şuculuğu buculuğu bir kenara bırakarak, devletin Türk geleneğinde olan Baba geleneğini tekrar alıp, sen bendensin, sen benden değilsin demeden bütün evlatlarını kucaklayarak bu şehri ayağa kaldırmalıyız. Yoksa her şey elden gidiyor. Bizim bu neslin gelecek nesillere borcu var. Biz bu doğal güzellikleri bir neslin kullanıp çöpe atmasına müsaade edemeyiz. Bu sorumluluktan hiç kimse kaçamaz. Bu işin siyaseti, partisi yok, büyüğü küçüğü yok. Bu gözle bakanlara da inanmayın.” dedi.
“BEHÇET ABİMİ KAPISI AÇIK MAKAM ODASI SAYESİNDE TANIDIM”
Fethiye Belediye Başkanı Adayı Behçet Saatcı’ya ziyaretleri sırasında eşlik eden sinema sanatçısı Erkan Petekkaya, başkan Saatcı’yı 20 yıldır tanıdığını açıkladı. Saatcı ile tanışma hikayesini de anlatan Petekkaya, “Fethiye’ye geldiğimde herkesin konuştuğu Behçet başkanı göreyim dedim. Gittim belediyeye kapısı açık. Çok şaşırdım. İçeri girdim kendisiyle direk görüştüm. O günden beri de peşindeyim.” ifadelerini kullandı. 
FETHİYE’YE 5 YILDIR DİSİPLİNSİZLİK HAKİM
Sürekli Fethiye’ye gidip geldiğini ve buraya yerleşmek istediğini belirten Pekkaya, Fethiye’de 5 yıldır bir disiplinsizliğin olduğunu kaydetti. Son dönemde ilçe genelinde kötü şeylerin olduğunun altını çizen Erkan Petekkaya, şöyle konuştu: “Fethiye’yi Göcek’i dünya biliyor. Dünyanın en zengin insanların buralara geliyor. Fethiye’nin yarısını zaten Behçet başkan yaptı. Bu şehri en iyi o biliyor. 5 yıldır gerçekten çok kötü şeyler oldu. İpin ucu kaçtı zamanla. Çok göç aldı. Rant aldı başını götürüyor. Elini kolunu sallayan bir yerlere çökmeye çalışıyor. Denizler gitti. Koyların her yanı restoran oldu. Bu şehre bir disiplinsizlik hakim. Vatandaşlar da olup bitenlere susuyor. Bir şeyler dağıldı 5 senedir. Bence bunun toparlanması lazım. Bunu da Behçet abi ve etrafında toplanan insanlar yapabilecek. Bu sadece gönül işi. Sevda olmadan Fethiye olmaz.”
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Derneği ve AKUT Derneğini de ziyaret etti. 

AdminAdmin