MUĞLA
Giriş Tarihi : 12-07-2023 10:47   Güncelleme : 12-07-2023 10:59

ANADOLU YILDIZLARI MUĞLA'DA

ANADOLU YILDIZLARI MUĞLA'DA

ANADOLU YILDIZLARI MUĞLA'DA

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu Basketbol Grup Birinciliği Müsabakaları 12-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonunda düzenlenecek.

Muğla'da geçen hafta yapılan Analig Hentbol Grup Birinciliği Müsabakalarının ardından bu hafta da Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol grup müsabakaları düzenleniyor.

Müsabakalar öncesinde Ula Akyaka Cahit Belkıs Güneyman İlkokulu/Ortaokulunda teknik toplantı gerçekleştirildi.

Afyon, Aydın, Bilecek, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak'tan 10 erkek 10 kız takımı olmak üzere toplam 320 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek olan turnuvanın açılış seremonisi 12 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00'da Menteşe Spor Salonunda yapılacak.

Turnuvanın ilk maçı saat 11.00'da İzmir İl Karması ile Manisa İl Karması arasında Menteşe Spor Salonunda oynanacak.

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN SPORCULAR İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ 

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında mücadele etmek için 10 farklı ilden gelen sporcuların katılımıyla, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden sporcular anısına Akyaka'da saygı yürüyüşü düzenledi. 

Ardından Antrenörler ile birlikte toplam 370 sporcu turnuva öncesi azmak nehrinde tekne turu yaparak enerji depoladılar.

OSMAN AKÇA 

 

AdminAdmin