MİLAS
Giriş Tarihi : 11-10-2023 14:09   Güncelleme : 11-10-2023 14:34

‘’Ya rahmetli Fatma Girik ile ilgili bir problem var ya da İnci sokakla anlayamadık!...’’

‘’Ya rahmetli Fatma Girik ile ilgili bir problem var ya da İnci sokakla anlayamadık!...’’

 

Milas Emek Mahallesi İnci Sokak'ta bulunan Fatma Girik Parkı bakımsızlığı ile kaderine terk edilmiş durumda.

Milas Emek Mahallesi sakinleri, mahallelerinde bulunan Fatma Girik Parkı'nın bakımsızlığına ve ihmal edilmişliğine dikkat çekerek, özellikle çocukları olan aileler, parkın bakımsızlığı ve kirli olması sebebiyle, çocuklarını parka götürmekte tereddüt ediyorlar. Bu durum, belediyenin "eşit hizmet" anlayışına bağdaşıyor mu diyerek de tepkilerini dile getiriyorlar.

İnci sokak sakinleri çocuklarımızı sokağımızda bulunan parka götürmeye çekiniyorsak gerisini siz düşünün... Eşit hizmet diyerek öğündükleri belediyecilik anlayışı bu mudur?... Ya rahmetli sanatçı Fatma Girik ile ilgili bir problem var ya da İnci sokakla anlayamadık!... Gibi sitemlerle şikayetlerini dile getiriyorlar.

Mahalle sakinlerinin dile getirdiği gibi, parklar sadece oyun ve eğlence için değil, aynı zamanda toplumun bir araya geldiği ve sosyal etkileşimin güçlendiği alanlardır. Bakım gereksinimlerini karşılamak, mahalle sakinlerinin parkı rahatlıkla kullanabilmelerine olanak sağlamak, Milas Belediyesinin görevidir.

Emek Mahallesi İnci Sokak sakinleri, Fatma Girik parkının bakım ve temizlik işlemlerinin hızla gerçekleştirilmesini ve parkın tekrar kullanılabilir hale getirilmesini Milas Belediyesinden talep etmekteler.

AdminAdmin