GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 23:43

Önder Akdenizli'den Serap Ülkü Medya A.Ş'ye Ziyaret

Önder Akdenizli'den Serap Ülkü Medya A.Ş'ye Ziyaret


Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Serap Ülkü Medya A.Ş'yi Ziyaret Etti 
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında bir dizi ziyaretlerde de bulunan Başkan Akdenizli, basın mensuplarını ziyaret etti. Başkan Akdenizli’ye ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Bağırcı, Hakan Büyükaydın, Mustafa Tanır, Ramazan Akbal, Harun Hıra, Zeki Yanatma ile AK Parti İlçe Yönetiminden Neşat Güzel eşlik etti.
Başkan Akdenizli ve beraberindekiler; Serap Ülkü Medya A.Ş , MtürkTV ve Fethiyetürk Gazetesini Ziyaret Ettiler. 
Başkan Akdenizli ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bilindiği üzere 11 ay önce devir aldığımız belediye başkanlığı akabinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin onayı ile belediye başkan adaylığımız belirlendi.  Seçim çalışmalarımıza Seydikemer’de STK’larımızı ziyaret ederek başladık. İkinci günümüzde de Beşkazamız diye adlandırdığımız bölgedeki tarafsız doğru olan basın medya kuruluşlarını yerlerinde ziyaret ettik.  İlk ziyaretimizide Serap Ülkü Medya A.Ş'ye yaptık. Buda Serap Hanıma Ve Medya şirketine verdiğimiz değer sebebiyledir. Başta Muğlatürk olmak üzere Basın mensuplarımız 11 aydır hep yanımızda oldular. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep beraber koordine bir şekilde bölgemizdeki, ilçemizdeki vermiş olduğumuz çalışmaları Türkiye’ye Dünya’ya hep birlikte duyuracağız. Tarafsız ve doğru habercilik yapan basınla her zaman iç içe olacağız. Bunun burada sözünü veriyorum.”
 

AdminAdmin