SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 28-12-2023 09:56

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA YAŞANAN KAZA HAKKINDA AÇIKLAMA

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA YAŞANAN KAZA HAKKINDA AÇIKLAMA

 

 

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU:

 

-“EKİPLERİMİZ OLAY YERİNE SEVKEDİLDİ, OTOYOLDA GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI”

 

-“OTOYOLUMUZ, KARASU KAVŞAĞI KESİMİNDE GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILDI”

 

-“SÜRÜCÜLERİMİZİN YOĞUN SİS VE OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINDA DİKKATLİ OLMASINI RİCA EDİYORUZ”

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bugün sabaha karşı Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazası hakkında resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

 

Uraloğlu paylaşımında, “Bugün sabaha karşı Kuzey Marmara Otoyolu’nun Adapazarı mevkiinde yoğun sis sebebiyle aralarında yolcu otobüslerinin de bulunduğu ve birden çok aracın karıştığı trafik kazasında 11 vatandaşımız vefat etmiş; 57 vatandaşımız da yaralanmıştır” dedi.

 

EKİPLERİMİZ OLAY YERİNE SEVKEDİLDİ, OTOYOLDA GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI

Vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet; yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileyen Uraloğlu, “Kazanın ardından ekiplerimiz hızlı bir şekilde olay yerine sevk edilmiş ve otoyolda gerekli önlemler alınmıştır. Otoyolumuz, Karasu Kavşağı kesiminde geçici olarak trafiğe kapatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

 

SÜRÜCÜLERİMİZİN YOĞUN SİS VE OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINDA DİKKATLİ OLMASINI RİCA EDİYORUZ

Sürücülere uyarılarda bulunan Uraloğlu, “Yoğun sis ve olumsuz hava koşullarında dikkatli olmalarını, trafik uyarılarına ve yönlendirmelerine riayet etmelerini önemle rica ediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allah’tan rahmet; yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

AdminAdmin