GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-11-2023 10:03

HAFIZLIK BELGE TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

HAFIZLIK BELGE TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Hafızlık Tespit Sınavı'ndan başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan Uğur Aziz Karaşal'a Hafızlık Belgesi verildi.

Seydikemer Merkez Erkek Kur'an Kursunda eğitimini tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan Uğur Aziz Karaşal'a "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Hafızlık belgesini takdim eden İlçe Müftüsü Orhan Turan, "Kendi hayatından fedakarlık yaparak büyük bir azim ve gayretle hafızlığını tamamlayan öğrencimizi tebrik ediyorum. Öğrencimiz dünya hayatında herkese nasip olmayacak bir mirasa sahip oldu. Öğrencimizden istirhamımız hafızlığını unutmamaları için düzenli olarak tekrar etmeleri, kendileri gibi nice hafızlar yetiştirmeleri ve toplumumuzda örnek şahsiyetler olmalarıdır. Bu vesileyle hafızlarımızın yetişmesinde katkısı olan anne-babalarına, Kur’an kursu öğreticilerimize, maddi manevi destekte bulunan hayırsever Seydikemer halkına teşekkür ediyorum."

AdminAdmin