MUĞLA
Giriş Tarihi : 11-09-2023 09:29

MUĞLA KÖYCEĞİZ'Lİ KANOCU’DAN ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA

MUĞLA KÖYCEĞİZ'Lİ KANOCU’DAN ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA

MUĞLA KÖYCEĞİZ'Lİ KANOCU’DAN ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi kano sporcusu Rahmi Kaan Karahan Olimpik Umutlar Şampiyonu oldu.

 

 

07-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Polonya'nın Poznan kentinde düzenlenen 43 Ülkeden 800 sporcunun katıldığı Olimpik Umutlar Kano yarışlarında Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi sporcusundan tarihi başarı.

 

 

Rahmi Kaan Karahan U15 kategorisi K1 200 Metrede Şampiyon, K1 500 Metrede ikinci olarak hem altın madalya hemde gümüş madalyanın sahibi oldu.

 

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kano antrenörü ve aynı zamanda kano milli takım antrenörü Ufuk Özcan, 43 ülkenin katıldığı çok zor bir yarışta kano tarihinde ilk defa K1  erkeklerde altın madalya almak bizi çok gururlandırdı ifadelerini kullandı.

Bu büyük başarının mimari olan değerli antrenörümüzü ve sporcumuzu kutluyorum ifadelerini kullanan İl Müdürü Kazım Açıkbaş, "Her sporcunun her antrenörün hayali olan Olimpiyatlarda altın madalya için yılmadan her branşta olduğu gibi Muğla'mıza kano branşında da madalyalar kazandırmak için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AdminAdmin