MİLAS
Giriş Tarihi : 21-02-2024 13:46

Gelecek ve Saadet’ten Milas’ta Ortak Aday

Murat Tekin, Gelecek ve Saadet Partisi’nin ortak Milas Belediye Başkanı Adayı olurken, Belediye Meclis Üyeliği adayları ise Çiğdem Sodra, Furkan Duman, Sıla Erdoğan, İsmail Aydın, Murat Turung, Gökhan Aci, Elif Çelik oldu.

Gelecek ve Saadet’ten Milas’ta Ortak Aday

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin, Muğla’nın Milas ilçesinde ortak Belediye Başkan adayı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Milas İlçe Seçim Kurulu’na yaptıkları adaylık başvurusunun ardından basın açıklaması yaptı.

Adaylar adına konuşan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Murat Sodra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın; “İktidarın gücü olmazsa yerelde hizmet alamazsınız” şeklindeki sözleri nedeniyle aday çıkardıklarını vurguladı.

Gelecek Partisi ve Saadet Partisinin ortak Milas Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Seçim Kurulu’na adaylık başvurusunu yaptı.

“İlerleyen Günlerde Aday Tanıtım Toplantımızı Gerçekleştireceğiz”

Adaylar adına konuşan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Murat Sodra; “Adaylık başvurularımızı gerçekleştirdik. Aday tanıtım toplantımızı ilerleyen günlerde gerçekleştireceğiz” dedi.

“Tabela Partisi Olmadığımızı Herkese Göstereceğiz”

İl başkanı Sodra sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanının iktidarın gücü olmazsa yerelde hizmet alamazsınız sözü nedeniyle geçen hafta aday çıkarmaya karar verdik. Bugün de gerekli adaylık başvurularımızı yaptık. Daha önceki seçimlerde Millet ittifakı olarak 6 parti ortak hareket etmiştik. Yerel seçimlerde ise kendi adayımızı çıkarmaya karar verdik. Sizin oyunuz ne kadar diyenler olabiliyor. Kendi adayımız ve adaylarımızla seçimlere girerek, Türkiye’de ve Milas’ta tabela partisi olmadığımızı göstereceğiz”

“Ne Kadar Oy Alırsak Alalım Gözümüz Başımız Üstüne”

Murat Sodra Milas’ta hem Ak partili hem de CHP’li kararsız seçmenler olduğunu ve onların oranının da yüzde 30 civarında olduğuna dikkat çekerek; “Özellikle kararsız seçmenlerin bir alternatifi olduğunu göstermek ve onlardan oy almak için de aday çıkarmış bulunuyoruz. Kaç oy alırsak alalım, küsmek, darılmak yok. Tüm oylar gözümüz, başımız üstüne” diye konuştu.

AdminAdmin