FETHİYE
Giriş Tarihi : 14-08-2023 13:32   Güncelleme : 14-08-2023 13:35

TİCARET VE SANAYİ ALANINDA KADINLARA VE GENÇLERE DESTEK!

TİCARET VE SANAYİ ALANINDA KADINLARA VE GENÇLERE DESTEK!

TİCARET VE SANAYİ ALANINDA KADINLARA VE GENÇLERE DESTEK!

  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret ve Sanayi alanında kadın ve gençlerin ticari hayatta daha etkin rol almalarının desteklenmesi amacıyla TOBB İl Kadın Girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin düzenleneceğini duyurdu. Seçimler, Oda/Borsaların tesislerinde 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 


  TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu'na katılmak isteyenler adaylar, 3 Temmuz 2023 ile 8 Eylül 2023 tarihleri arasında çevrimiçi başvurularını TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirebilecek.


  TOBB İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurullarına üye olacak girişimcilerin, ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekiyor. İlde yer alan fakülteler, yüksekokullar veya enstitülerde görev yapan akademisyenler ve girişimcilik alanında çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri ile birlikte toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de belirtilen kontenjan ölçüsünde kurul üyesi olmak için başvuruda bulunabilecek.

AdminAdmin