YATAĞAN
Giriş Tarihi : 06-10-2023 15:32

Yatağan’da Lokma Hayrı ve Kızılay’a Kan Bağışı

Yatağan’da Lokma Hayrı ve Kızılay’a Kan Bağışı

Yatağan’da Lokma Hayrı ve Kızılay’a Kan Bağışı

Yatağan Müftülüğü Mevlid-Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolaysıyla Merkez cami önünde lokma hayrı etkinliği düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da , tarihlerinin birbirine yakın olması nedeniyle Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası’nın birlikte kutlanmasına karar verdi.

Bu vesileyle, Yatağan İlçe Müftülüğünce , Merkez Aşağı Cami önünde lokma hayrı yapıldı. Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, Daire Amirleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, Yatağan Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an Kurslarında görev yapan din görevlileri ve Kur’an Kursu öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Merkez Aşağı Camii Müezzin Kayyımı Süleyman Bayram’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi kısa bir konuşma yaparak dua etti.

Programda katılanlara girişte gül takdimi yapılıp daha sonra hayır sahiplerinin katkılarıyla hazırlanan lokmalar misafirlere ikram edildi.

Ayrıca Mevlid-Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolaysıyla Yatağan Müftülüğü ile Kızılay işbirliği ile personel ve vatandaşlar tarafından Kızılaya kan bağışı yapıldı.

AdminAdmin