AW-11362371499

“Üyelerimizin zor günlerinde yanlarındayız”

MİLAS - 08-06-2023 13:53 741 kez okundu.

“Üyelerimizin zor günlerinde yanlarındayız”

 

 

Hayatını kaybeden birlik üyesi Davut Durmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Poliçe ücretiBirliğimiz tarafından ödenen hayat sigortasıyla, zor günlerde bir nebze olsun üyelerimizin acıları hafifletmeye, yaraları sarmaya çalışıyoruz.” dedi.

 

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Genel Müdürü Ali Akdeniz, Milas Süt Birliği Finansal Danışmanı M. Raci Usta, Milas’a bağlı Kargıcak köyünde, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Birlik üyesi rahmetli Davut Durmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bullundu.

Birlik üyesi Davut Durmaz’ın vefatından büyük üzüntü duyduğu söyleyen Başkan Gezgin, Davut Durmaz’a Allah’tan rahmet, acılı ve kederli ailesine başsağılığı ve sabır diledi.

Milas Süt Birliği’nin bir aile olduğunu ifade eden Gezgin, “Biz bir aile olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Acımız da sevincimiz de ortak. Milas Süt Birliği olarak, üyelerimizden bir kuruş bile almadan,poliçe bedeli Birliğimizce ödenen hayat sigortasıyla, bir nebze olsun acıları hafifletmeye, yaraları sarmaya çalışıyoruz.” dedi.

Taziye ziyaretinde aileye, poliçe ücreti Birlik tarafından karşılanan hayat sigortası primi ödemesi yapıldı.

Durmaz ailesi, taziye ziyareti için teşekkür ederek, “Birliğimizin zor günümüzde yanımızda olması bizler için çok değerli. Tüm hizmetleri için Başkanımız Ali İhsan Gezgin’e, yönetimine, Birlik çalışanlarımıza minnettarız.” dedi.

Üreticilerin sorunlarının çözümü için çalıştıklarını kaydeden Başkan Gezgin, poliçe ücreti Milas Süt Birliği tarafından ödenen ferdi kaza sigortası uygulamasını 4 yıl boyunca sürdürdüklerini, 2022’de ise ferdi kaza sigortasının kapsamını, özel bir bankayla sosyal sorumluluk projesi kapsamında genişlettiklerini ve Birlik üyelerine tüm riskleri kapsayan hayat sigortası yaptırdıklarını anlattı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS

Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS