AW-11362371499

Olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi

Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü olağanüstü genel kurulu, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ile Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit’in de katılımları ile gerçekleştirildi.

GÜNCEL - 28-09-2022 11:15 3440 kez okundu.

Olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi

 

 

 

Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü olağanüstü genel kurulu, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ile Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit’in de katılımları ile gerçekleştirildi.

 

Kulüp üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen genel kurulda Kulüp Başkanı Buğra Kaan Günay kulübün genel yapısı, geçmiş dönem faaliyetleri ile kulüp bütçesi hakkında bilgi verdi. Genel kurulda kurucu başkan, başkan yardımcısı ve başantrenör Ali Elmadibi’nin kulübün 2. Lig hedefleri ile ilgili bilgi vermesinin ardından yönetim kurulu üyeleri seçimine geçildi. 

 

Genel kurulda yapılan seçim sonrası Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Başkan Buğra Kaan Günay, Başkan Vekili Suat Demirel, Kurucu Başkan ve Başkan Yardımcısı Ali Elmadibi, Başkan Yardımcısı Dilek Dirgen, Genel Sekreter Özge Ertürk Hakanoğlu, Sayman Mehmet Atcı, Genel Kaptan Furkan Yağlı, Basın Sözcüsü Uğur Keskin, Halkla İlişkiler Sorumlusu Doğuş Çelik, Asil Üyeler Faruk Özerten, Mert Sidekli, Öztürk Çobur, Mehmet Şiyar Şık, Berat Yeşil, Dilara Nur Kılınç.

 

Olağanüstü genel kurula katılan Fethiye Kaymakamı Alper Balcı; kulüp yetkilileri, antrenörler ve sporcularının Nisan ayında kendisini ziyaret ettiğini ve bu ziyaretten çok etkilendiğini belirtti. Kaymakam Balcı şunları söyledi;

“Fethiye’ye katkı sağlayacak Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’nün ilk ziyareti beni çok etkilemişti. O zaman salon sorunları vardı, bunu hallettik ve kızlarımız çeşitli kategorilerde şampiyon oldular, kupa kaldırdılar. Kulübün yapısı, antrenör ve velilerin birliktelikleri ile antrenmanlarda adeta nöbet tutmaları bu başarıları getirdi, bu da beni çok etkiledi.”

 

Sporda devamlığın önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Alper Balcı, “Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Liginde yer alacak sporcular; altyapısının Fethiyeli gençlerinden oluştuğu, bunun yanı sıra tecrübeli profesyonellerin de yer aldığı bir kadro. Burada önemli olan devamlılık ve sonrasında gelecek başarı; illa süper lige çıkmak değil, sürekliliği sağlayabilmek mühim. Amaç Fethiye’ye katkı sağlamak; bu da gönüllülük esaslı ve aşkla yapılan bir iş. Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’ne destek veren herkese teşekkür ediyorum, yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

 

Genel Kurula katılan ve Ekim ayında Sportfest ile tüm ay boyunca sportif faaliyetlerin gerçekleşeceğini aktaran Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Kaymakamımız Alper Balcı’nın burada bizi desteklemesi önemli bir sorumluluk getiriyor. Bu iş gönül işi, bu işte fedakar insanların olması önemli.  Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Zirve Spor Kulübü de dahil olmak üzere spora önemli katkı sağlıyor. Maddi katkılar çok önemli, bunun yanı sıra işin sürdürülebilir olması ve çok çalışmak başarıyı getiriyor. Fethiye adına, spor adına kulüp yöneticilerine, antrenör ve sporcularına teşekkür ediyorum. Umarım Lokman Hekim Zirve Spor kulübü iyi dereceler alarak başarı sağlar” diye konuştu.

 

Kaymakam Alper Balcı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit’in başından beri kulübün arkasında olduklarını ve bu desteğin oldukça değerli olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Buğra Kaan Günay; kulübe maddi destek sağlayan sponsorlara da teşekkür etti. Günay, “Altyapımız ile birlikte kulübümüzde çeşitli kademelerde yüzlerce sporcu voleybol oynuyor. Bunun yanı sıra Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi için hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Hafta sonunda ligdeki rakiplerimizle hazırlık maçları oynadık ve iyi sonuçlar aldık. 23 Ekim’de ilk maçımızı evimizde, Beşkaza Spor Salonu’nda oynayacağız. Herkesi takımımızı desteğe bekliyoruz’ dedi. Sözlerine ’Kader gayrete aşıktır’ diye bir tabir vardır, biz de tüm gayretimizle hem idari, hem sportif çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu ilk sezonumuzda iyi günlerin yanı sıra zor günler de olacak. Ancak biz, yönetim kurulumuz, antrenörlerimiz ve sporcularımızın yanı sıra bizi destekleyenlerle beraber her koşulda mücadelemize devam edeceğiz” dedi. Günay, geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken yeni üyelere de başarılar diledi.

 

Kurucu Başkan, Başkan Yardımcısı ve Başantrenör Ali Elmadibi kulüp olarak beş yıllık plan yaptıklarını belirterek, “Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü olarak hedeflerimiz büyük ancak bu hedeflerimizi beş yıllık plan dahilinde gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Fethiye bütçesel anlamda 1. Ligi kaldırabilecek seviyede; yine bütçe dahilinde beş yıl içinde Sultanlar Ligi’nde neden olmayalım diyoruz. Şu an 7-8 altyapı oyuncumuz ve profesyonel sporcularımızla beraber bu sene ligi iyi bir derece ile bitirmek amacımız. Geçmiş yönetim kurulumuza teşekkür ederken yeni ve genişletilmiş yönetim kurulumuza başarılar diliyorum’

Basın Sözcüsü Uğur Keskin; ‘’Sıfırdan kurulan bir kulübün kısa zamanda bu seviyelere gelmesi arka planında güçlü bir mücadele gösterildiğinin işareti. Hem idari hem sportif olarak her geçen gün kurumsallaşmaya ve markalaşmaya doğru adım adım gidiyoruz. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin büyük katkılarıyla yola çıkan kulübümüzü her türlü mecrada en üst düzeyde temsil etmeye devam edeceğiz. Öncelikle Onursal Başkanımız Alper Balcı’ya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Harun Reşit Yiğit’e ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesine teşekkürlerimi sunmak ile beraber yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyor, Fethiye’de voleybol rüzgarı estireceğimize inanıyorum” dedi.    

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Muğla'da kuvvetli rüzgar ve sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

Muğla'da kuvvetli rüzgar ve sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

20-04-2024 - GÜNCEL

2024 ORMAN YANGINLARI TATBİKATI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2024 ORMAN YANGINLARI TATBİKATI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

20-04-2024 - GÜNCEL