“Başkan Mandalinci Gündoğan’da Sahada: Projeler Yerinde İncelendi”

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Gündoğan Mahallesi’nde pazar yeri, sosyal etkinlik alanı, meydan projesi ve eski belediye hizmet binasının dönüşümüne ilişkin saha incelemeleri yaptı.

BODRUM - 25-08-2026 12:57 122 kez okundu.

“Başkan Mandalinci Gündoğan’da Sahada: Projeler Yerinde İncelendi”

MUĞLA / BODRUM – Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, haftanın ilk saha çalışmasını Gündoğan Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarı Ali İneci ve belediye teknik ekibiyle birlikte pazar yeri, sosyal etkinlik alanı ve meydan projesi için belirlenen alanlarda incelemelerde bulundu.

Saha çalışmasının bir diğer durağı ise belediyeye ait eski hizmet binası oldu. Mandalinci, yapının gençler ve kadınlar için eğitim, üretim ve sosyal faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği nitelikli bir merkeze dönüştürülmesi yönündeki projeyi değerlendirdi.

Başkan Mandalinci, “Bodrum’u masa başından değil, sahada ve hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Gündoğan Mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek doğru çözümleri üretmek için çalışıyoruz. Pazar yeri, meydan ve sosyal alan projelerimizin yanı sıra eski hizmet binamızı da gençlerimiz ve kadınlarımız için yaşayan bir merkeze dönüştürmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Bodrum’da Zafer Bayramı Coşkusu Gripin ve Can Ozan’la Dorukta”

“Bodrum’da Zafer Bayramı Coşkusu Gripin ve Can Ozan’la Dorukta”

22-08-2026 - BODRUM

“310 Kilo Atık Denizden Çıkarıldı”

“310 Kilo Atık Denizden Çıkarıldı”

19-08-2026 - BODRUM