AW-11362371499

MHP’li Tekin “Çok Çalışacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 4’üncü sıra Milletvekili adayı Av. Abdulkadir Tekin, sıralamada isminin nerede olduğunun hiç önemi olmadığını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının başarı çıtasını yükseltmek adına bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin talimatları ve direktifleri doğrultusunda var gücümüzle çalışacağız” dedi.

FETHİYE - 07-04-2023 11:04 3956 kez okundu.

MHP’li Tekin “Çok Çalışacağız”

 

 

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimleri öncesinde ilk aday listesini açıklayan parti Milliyetçi Hareket Partisi oldu. Açıklanan listede Fethiye’nin tanınmış simalarından Avukat Abdulkadir Tekin de 4’üncü sırada yer aldı.

Gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada kendisi için listedeki sıralamanın hiç öneminin olmadığını belirterek, “Listede olsak da, olmasak da bizim duruşumuz belli.Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü siyasi partileri arasında yer alan Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının başarı çıtasını daha da yükseltmek adına olanca gücümüzle çalışacağız. Vatandaşımıza tek tek temas ederek partimizin politikasını ve genel gündeme ait konuları aktaracağız.Elbette Genel Başkanımız, Bilge Lider sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendi'nin takdir ve tensipleriyle 07.04.2023 tarihinde YSK'ya sunulacak 28. Dönem Milletvekili Aday Listesi'nde Muğla Milletvekili Adayı olarak yer almanın onur ve gururunu yaşıyorum. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi "Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı; 2023 seçimlerine hazırdır ve yeni bir demokrasi zaferinin, cumhurun vatanperver duruşuyla tezahür edeceğine inanmaktadır." Muğlalı ve Fethiyeli hemşehrilerimizle Lider Ülke Türkiye İçin Elbette Olur Birlikte Olur! “ şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fethiye Tarım ve Turizm Fuarındaki MtürkTV Standı Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Fethiye Tarım ve Turizm Fuarındaki MtürkTV Standı Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor

17-04-2024 - FETHİYE

Lüks Yatlar Göcek'te Görücüye Çıkacak

Lüks Yatlar Göcek'te Görücüye Çıkacak

17-04-2024 - FETHİYE