Kaymakam Akkaya, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ni Ziyaret Etti

FETHİYE - 16-09-2025 13:06 1081 kez okundu.

Kaymakam Akkaya, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ni ziyaret etti. Kaymakam Akkaya, hastanenin durumu hakkında bilgi almak amacıyla Hastane Başhekimi Öztürk Günal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede hastanenin genel durumu, sağlık hizmetleri ve yapılan çalışmalar ele alındı.

Başhekim Günal, hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak adına yürütülen projeler ve altyapı iyileştirmeleri hakkında Kaymakam Akkaya’ya bilgi verdi. Kaymakam Akkaya, hastanenin bölge halkına daha iyi hizmet sunabilmesi için gösterilen çabaların önemine değindi ve hastane yönetimine başarılar diledi.

Ziyaretin ardından, Kaymakam Akkaya, hastanenin çeşitli birimlerini gezerek sağlık çalışanlarıyla da görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi adına yapılacak çalışmalara yönelik fikirlerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fethiye’de Gençlik Haftası Çelenk Töreniyle Başladı

Fethiye’de Gençlik Haftası Çelenk Töreniyle Başladı

15-05-2026 - FETHİYE

Fethiye’de Otomotiv Sektörü Esnafı Bir Araya Geldi

Fethiye’de Otomotiv Sektörü Esnafı Bir Araya Geldi

14-05-2026 - FETHİYE