“İŞKUR’dan Muğla’ya Büyük Destek”

İŞKUR Genel Müdürlüğü, Muğla’da temizlik hizmetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla 686 kişilik Toplum Yararına Program (TYP) ödeneği tahsis etti. Program en geç 31 Mart 2027’de sona erecek.

MUĞLA - 21-08-2026 14:40 139 kez okundu.

“İŞKUR’dan Muğla’ya Büyük Destek”

MUĞLA – Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü tarafından Muğla iline önemli bir destek sağlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla uygulanacak program kapsamında, temizlik hizmetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla 686 kişilik Toplum Yararına Program (TYP) ödeneği tahsis edildi.

Program, en fazla 6 ay süreyle uygulanacak ve en geç 31 Mart 2027 tarihinde sona erecek. Bu destekle birlikte okullarda temizlik hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi hedefleniyor.

İŞKUR’un sağladığı bu katkı, hem istihdamı artıracak hem de eğitim kurumlarında hijyenin sürekliliğini sağlayarak öğrenciler ve veliler için güvenli bir ortam oluşturacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Muğla’da Hava Durumu: Sıcaklıklar Yeniden Yükseliyor”

“Muğla’da Hava Durumu: Sıcaklıklar Yeniden Yükseliyor”

20-08-2026 - MUĞLA

Anadolu Senfonisi Bodrum’da Sanatseverlerle Buluşuyor

Anadolu Senfonisi Bodrum’da Sanatseverlerle Buluşuyor

19-08-2026 - MUĞLA