AW-11362371499

İMİ Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Açılıyor

Matematik, fen dersleriyle bilimsel, teknolojik gelişmelere ilgisi ve yeteneği yüksek öğrencilerin tercihi olacak İMİ Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılında 9. Sınıf seviyesinde öğrenci kabulüne başlıyor.

MİLAS - 05-05-2023 12:11 3199 kez okundu.

İMİ Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Açılıyor

İMİ Koleji, proje tabanlı öğrenme modeliyle 21. yüzyılın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, bilişim teknolojileri çağına uyumlu bireyler yetiştirmeye uygun ortam ve koşulları geliştirmek üzere çalışmalarına hız verdi. Fen ve Teknoloji Lisesi, zenginleştirilen laboratuvarları ve kurulmakta olan proje üretim atölyeleri ile İMİ Koleji’nin “tam donanımlı kampüs, tam kapsamlı okul” olma hedefine hizmet edecek önemli bir oluşum olarak karşımıza çıkıyor.

LGS puanına göre, belirli bir akademik başarı düzeyi ile kabul alacak ve yüzdelik dilimlerine göre bursla desteklenecek öğrencilerin gireceği İMİ Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’nin eğitim programını ve ortamını tanıtmak üzere 6 Mayıs Cumartesi günü İMİ Kültür Merkezi’nde bir tanıtım toplantısı düzenleniyor. Anadolu Lisesinin 2015’ten beri sürdürdüğü çalışmaların da anlatılacağı sunumun ardından lise öğrencilerinin rehberliğinde okul tanıtım turu yapılacaktır. Lise tanıtım programı liseye aday tüm öğrencilerin ve velilerinin katılımına açıktır.

İMİ Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ile tanıtım programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.imikoleji.k12.tr adresini ziyaret edilebilir.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS

Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS