AW-11362371499

Büyük Zafer’in 100’üncü yılı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir mesajında, “Bundan tam 100 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimiz; bütünlüğünü, huzurunu ve güvenliğini hedef alanları cesaret ve kararlılıkla bertaraf etmektedir ve etmeye devam edecektir.” dedi.

YEREL - 30-08-2022 11:30 13773 kez okundu.

Büyük Zafer’in 100’üncü yılı

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir, “Aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla neticelendirerek Cumhuriyetimizin kuruluşunu müjdelediği Büyük Zaferin 100’üncü yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla başlayan Kurtuluş Savaşı;  zor şartlar ve her türlü imkânsızlıklara rağmen aziz milletimizin azim ve karlılığı ile kazanılan zaferlerin ardından 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırılmıştır.” ifadelerini kullandı.

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle, milletin bağımsız ve özgür yaşama iradesini tüm dünyaya gösterdiğine vurgu yapan Demir, “Tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, ulusumuzun tarihine yön veren önemli savaşlardan birisi olmuş, nihayetinde 30 Ağustos Zaferi ile milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir.

30 Ağustos, aziz milletimizin hiçbir esareti kabul etmeyeceğini; istiklali için tek vücut mücadele edeceğini tüm dünyaya anlattığı tarihtir. Aziz Milletimiz bu şanlı zafer ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir.” dedi.

Demir mesajını; “Bilinmelidir ki; bundan 100 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimiz; bütünlüğünü, huzurunu ve güvenliğini hedef alanları cesaret ve kararlılıkla bertaraf etmektedir ve etmeye devam edecektir.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve hayatta olmayan gazilerimizi rahmetle anıyor; hayattaki gazilerimize esenlikler diliyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” ifadeleriyle sonlandırdı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Muğlanın Şahane Düğün ve İftar Yemekleri...

Muğlanın Şahane Düğün ve İftar Yemekleri...

07-04-2024 - YEREL

Nejla Işık İkizköy Muhtarı Seçildi

Nejla Işık İkizköy Muhtarı Seçildi

03-04-2024 - YEREL