EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-11-2023 11:19

İL MÜDÜRÜ EMRE ÇAY, ARA TATİL SONRASININ İLK DERS GÜNÜNDE MENTEŞE ANADOLU LİSESİNDE BAYRAK TÖRENİNE KATILDI

İL MÜDÜRÜ EMRE ÇAY, ARA TATİL SONRASININ İLK DERS GÜNÜNDE MENTEŞE ANADOLU LİSESİNDE BAYRAK TÖRENİNE KATILDI

2023 2024 eğitim öğretim yılının birinci ara tatili sona erdi. Muğla’da 168 bin 986 öğrenci okullarında yeniden ders başı yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, ara tatil sonrasının ilk ders gününde Menteşe Anadolu Lisesinde bayrak törenine katılarak öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.

 

2023 2024 eğitim öğretim yılının birinci ara tatili sona erdi. Muğla’da yaklaşık 168 bin öğrenci yeniden okullarında ders başı yaptı. İl Müdürü Emre Çay ara tatil sonrası ilk ders gününde Menteşe Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okulda bayrak törenine katılan İl Müdürü Emre Çay, İstiklal Marşını öğrencilerle birlikte söyledi. Bayrak töreninin ardından öğrencilere seslenen İl Müdürü Emre Çay yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

İl Müdürü Emre Çay konuşmasında; “Bir haftalık ara tatilin ardından eğitim öğretim yolculuğumuza güçlü bir motivasyonla kaldığımız yerden devam ediyor; tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi. Öğrencilere seslenen İl Müdürü Emre Çay, “Dinlenmiş zihinleriniz ve bedenlerinizle okullarınıza yeniden hoş geldiniz. Birinci dönemi hep birlikte sağlık ve başarıyla tamamlamak dileğiyle hepinize başarılı bir dönem geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi. 

Gençlik en büyük hazinemizdir ifadelerini kullanan İl Müdürü Emre Çay, “Sizlerin hem milli hem manevi açıdan çift kanatlı bireyler olarak yetişmeniz için çabalıyoruz. Sizlerden çok umutluyuz. Sizler de hedefleriniz doğrultusunda çalışmalısınız. İyi bir üniversite kazanmak hayatın kapılarını açan bir anahtar gibidir. Çok çalışarak iyi bir gelecek için hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılarla dolu bir yıl diliyorum.” dedi.

 

AdminAdmin