YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 22-03-2024 17:41

MAHALLE BULUŞMASI BU KEZ HACIABDİ MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

MAHALLE BULUŞMASI BU KEZ HACIABDİ MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz mahalle buluşmalarını Hacıabdi Mahallesi ile sürdürdü. Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Cumhur Uzun’un da katılarak, konuşma gerçekleştirdiği toplantıda Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, mahallede geçmişte yaptığı çalışmalar, mahallede tespit edilen eksiklikler çerçevesinde planlanan projeler ve Milas’ın geneli için hayata geçirilecek projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 
CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun ile mahalleli gençler tarafından, klasikleşen meşale gösterisi ve sloganlarla karşılanan Başkan Adayı Topuz, tüm mahalle sakinlerine toplantıya gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
Programlarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz...
Toplantıda açılış konuşmasını CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya gerçekleştirdi. Başkan Çetinkaya; “Bu soğuk havada sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Günler hızla geçiyor ve programlarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. 31 Mart’a çok az bir süre kaldı. Mahallelerimizde, beldelerimizde gerçekleştirdiğimiz toplantılarda vatandaşlarımızın bizlere olan yoğun  ilgisi bizleri mutlu ediyor. Fevzi Başkan ve ekibinin 1 Nisan’dan itibaren ilçemizin 132 mahallesinde  başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yürekten inanıyorum. İşimiz gücümüz Milas, işimiz gücümüz Muğla. Belediyecilik bizim işimiz. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ve Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’u sizlere emanet ediyor, adaylarımıza destek istiyorum” dedi. 
Oylarınızla adaylarımıza güç katmanızı bekliyorum...
Başkan Çetinkaya’nın ardından konuşan CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun; “Milas’ta Belediyecilik yapmış ve Milas’ta belediyeciliği bilen, ayrıca parlamentoda sizleri temsil etmiş işin Ankara ayağında deneyim kazanmış, çok deneyimli bir siyasetçiyi Milas Belediye Başkanlığına aday gösterdik. Yine deneyimli bir belediyeci olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylaştırdık. Sizlerin takdirine ve gönlüne emanet ettik. Biz bu adaylarımızla sizlere hizmette hiçbir kusurun olmayacağına adaylarımızın size hizmetin en kalitelisinin sunulabileceğine yürekten inandık ve kendilerinin arkasında gerek Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerek Muğla Milletvekilleri olarak dimdik durduğumuzu bu meydandan bir kez daha ifade etmek istiyor, Büyükşehirde Adayımız Ahmet Aras’a Milas’ta Belediye Başkan Adayımız Fevzi Topuz’a sahip çıkmanızı oylarınızla adaylarımıza güç katmanızı bekliyorum” dedi. 
Seçim günü yaklaştıkça coşkumuz her geçen gün artıyor...
Toplantıda son konuşma Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz tarafından gerçekleştirildi. Başkan Adayı Topuz; “Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Yavaş yavaş seçim gününe yaklaşıyoruz. Seçim günü yaklaştıkça coşkumuz her geçen gün artıyor. Hacıabdi Mahallesi sakinlerimize sıcak karşılama için yürekten teşekkür ediyorum. Bizler de bu sevginin, sıcak karşılamanın karşılığını hizmet olarak sizlere döndüreceğiz. Hacıabdi Mahallesi’nde bizlere olan destek oldukça fazla. O destek ve güvenin her geçen gün arttığını görüyorum. 31 Mart’ta sizden destek ve güven alarak hizmetlerimize devam edeceğiz. 
‘Çalışmalarımızı tek tek yapma kararlılığında olduğumuzu söylüyoruz’...
Mahallede yaptığımız çalışmalarda mahalle sakinlerimiz mahallenin bazı eksikliklerini söylediler. Bunların içinde gençler için bir halı saha talebi var. Hacıabdi Mahallesi’nde yaşayan gençlerimiz için bir halı saha yapmayı söz veriyorum. Mahalemizde bulunan Aydın Caddesi’nin standartı düşük dolayısıyla bu caddeyi günün koşulllarına göre yeniden dizayn yapıp, caddenin standartını yükseltmek durumundayız. Mahallemizde bir Devrim Caddemiz var. Bu caddede düzenleme yaparak Milaslı hemşehrilerimize armağan etmek istiyorum. Balavca Deremizin kenarında Belediyemizin boş arazileri var. Burayı da park ve çocuklar için bir oyun sahası yapılması konusunda karar aldık. Mahallemizde Cemevi yapılarak bir kültür değeri kazandırıldı. İnşallah oranın çevre düzenlemesi de bize nasip olacaktır. Milas’ımızdaki ihtiyaç olan projeleri geçmişte nasıl yaptıysak bundan sonraki projeleri de hayata geçirme konusunda sizleren görev ve yetki alarak, çalışmalarımızı tek tek yapma kararlılığında olduğumuzu söylüyoruz” dedi.
Mahalle için gerçekleştireceği çalışmaları anlatan Başkan Adayı Fevzi Topuz daha sonra Milas için hazırlanan büyük projeleri dev ekranda vatandaşlara izletti. 
Toplantı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının mahalle sakinlerine tanıtılması ve mahalle muhtar adaylarının sahneye çağrılarak, çekilen toplu fotoğrafla son buldu.
 

AdminAdmin