YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 14-03-2024 21:11

BEHÇET SAATCI: MİLLİ TAKIMA 45 SPORCU GÖNDEREN BELEDİYESPOR'U YENİDEN AÇACAĞIZ

BEHÇET SAATCI: MİLLİ TAKIMA 45 SPORCU GÖNDEREN BELEDİYESPOR'U YENİDEN AÇACAĞIZ


 

Milli Takıma sporcular yetiştiren spor okulları ve öğrencilerini kabul eden Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 1 Nisan'dan sonra belediyespor klübünü yeniden hayata geçireceklerini söyledi.
Muatai ve Kickbox dallarında Milli Takım seviyesine kadar yükselen sporcular yetiştiren spor okulları İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Yaklaşık 50 kişilik sporcu kafilesini Seçim Ofisi'nde ağırlayan Saatcı, antrenör ve sporcuların sorunlarını dinledi. 
"YOL PARASINI BULAMADIĞIMIZ SPORCULARI DALAMAN BELEDİYESİNE GÖNDERDİK"
Olmayan başarının tüccarlığını yapanlarla uğraşmanın bu işe karşı olanlarla uğraşmaktan daha zor olduğunu belirten sporcular, belediyesporun yeninden kurulmasını istedi. Son 5 yıllık süreçte Belediyespor bünyesindeki branşların tek tek kapatıldığını kaydeden sporcular, bu süreçte belediyeden hiç destek alamamaktan şikayet etti. Antrenör Ali Yorgun, "Sporcularımızı müsabakalara götürürken yol paralarını, otel paralarını cebimizden verdik. Türkiye şampiyonasına gidecek bir sporcumuzun yol parasını bulamadığımız için Dalaman Belediyesi'ne gönderdik. Bir kuruş destek olmadılar sporcularımıza. Ama kendi yandaşlarını davulla zurnayla karşıladılar." dedi.
Sporcu ve antrenörlerin anlattıkları karşısında büyük üzüntü yaşayan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Sporcunun siyaseti mi olur" diyerek 5 yıldır Fethiye'ye hakim olan kirli siyaseti söküp atacaklarını belirtti.
2019 yılında kendilerinin Fethiye Belediyesini bıraktıkları zaman Belediyespor bünyesinde 11 farklı branşta 1200 gencin spor yaptığını hatırlatan Saatcı, Bizim zamanımızda Belediyespor bünyesinde basketbol, kürek, voleybol, yelken, karate, satranç, atlama gibi 11 branşta sporcu yetiştiriyorduk. Bu branşlarda 45 Milli sporcumuz vardı. Ama şimdi ortada ne Belediyespor ne de Milli sporcular kaldı. 1 Nisan'da değerli Fethiyeliler bize görevi verirlerse Belediyespor'u yeniden hayata geçireceğiz. Bu şekilde sporu tabana yayacağız. Şuan çok ciddi bir eksiğimiz bu bizim Fethiyeliler olarak." dedi.

AdminAdmin