YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 23-01-2024 16:06

Topuz; ‘’Başarı Muğla’nın, Kazanan Milas Olsun’’

Topuz; ‘’Başarı Muğla’nın, Kazanan Milas Olsun’’


Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, CHP ilçe binasında ilçe örgütü tarafından gerçekleştirilen geleneksel Salı toplantısında konuştu. Topuz; “Bilgimiz, becerimiz ve tecrübemizle en kısa sürede nasıl çalışma yapılır, en kısa sürede bir iş nasıl bitirilir bunun güzel örneklerini hep birlikte yaşayacağız. Başarı 31 Mart’ta olacaktır” dedi.
CHP Milas İlçe Başkanlığının geleneksel Salı toplantısı ilçe binasında yapıldı. İlçe Binası balkonundan CHP’li üyelere ve vatandaşlara yönelik konuşma yapan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, 21 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen önseçimin tam anlamıyla demokrasi şölenine dönüştüğünü belirterek, tüm aday adaylarıyla birlikte 31 Mart seçimlerine hazırlanacaklarını vurguladı.
Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “Bizler hep birlikte çıktığımız yolda başarılı çalışmalar yaparak, vatandaşlarımıza, partililerimize laik olmaya çalışacağız. Bilgimiz, becerimiz ve tecrübemizle en kısa sürede nasıl çalışma yapılır, en kısa sürede bir iş nasıl bitirilir bunun güzel örneklerini hep birlikte yaşayacağız. Destek sizden, hizmet bizden. Partimizin Pazar günü gerçekleştirdiği seçimde emeği geçen bütün arkadaşlarınızı, başta İlçe Başkanımız olmak üzere, seçim komite başkanımız, sandık kurulunda görev alan arkadaşlarımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız başkan ve üyelerine, aday adayı arkadaşlarımıza bir olgunluk çerisinde yağmur demeden, soğuk demeden bir çalışmanın sonucunda bugün bana verilen o güven ve desteği bütün arkadaşlarıma verilmiş gibi hissediyorum. Başarı Cumhuriyet Halk Partisi’nin olsun, başarı Türkiye Cumhuriyeti’nin olsun, başarı Muğla’nın olsun, kazanan Milas olsun. Başarı 31 Mart’ta olacaktır diyorum ve hepinize sevgiler sunuyorum” dedi.
Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un konuşmasının ardından partiye yeni katılanlara ve çeşitli nedenlerle istifa etmiş vatandaşlara rozetleri takıldı.

AdminAdmin