FETHİYE
Giriş Tarihi : 07-02-2024 15:33

Zeytinyağ Şişesi Patladı Canlarını Zor Kurtardılar

Zeytinyağ Şişesi Patladı Canlarını Zor Kurtardılar


Fethiye’nin İncirköy Mahallesinde delinen bidon dolu zeytinyağı sobadan sıçrayan kıvılcım ile alev alınca bidon patladı ve evde yangın çıktı.
Yangında 71 yaşındaki Hatice Soylu çeşitli yerlerinden yaralandı. Aynı evde yaşayan oğlu 40 yaşındaki Halil Çamlı alevlerin arasına dalıp annesini kurtarırken kendi de yandı. Hatice Soylu ve oğlu Halil Çamlı, tedavi altına alınırken yaşlı kadın yanan evlerinin yerine prefabrik bir ev yapılmasını talep etti. Doktorların Bursa Şehir Hastanesine sevk ettiği Hatice Soylu "Gece vaktiydi. Birden zeytinyağı kabı patladı. Her yerim yanıyordu. Oğlum kucaklayıp aşağı indirdi. Ambulansla hastaneye geldik. Her yerim yandı. Ölümden döndüm. Şimdi devletimizden, belediyelerden prefabrik bir ev yapmalarını arzu ediyorum" dedi. 
Halil Çamlı da "Annemi alevlerden kurtarırken ben de çeşitli yerlerimden yandım. Kulağım yeni yeni duymaya başladı. Hayırsever vatandaşımızdan yardım talep ediyoruz. Şu ana kadar bizimle ilgilenen Fethiye anneleri ve hayırseverlere teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

AdminAdmin