TURİZM
Giriş Tarihi : 14-06-2023 15:58

Yürüyüş Sezonu Kartal Kanyonuyla Sona Eriyor

Yürüyüş Sezonu Kartal Kanyonuyla Sona Eriyor

Muğla’nın Milas ilçesindeki yürüyüş rotalarına gezi düzenleyen Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, yürüyüş sezonunu Kartal Kanyonu yürüyüşü ile bitiriyor.
Milas Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü, 2022-2023 doğa yürüyüşü sezonunu 18 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştireceği Kartal Kanyonu yürüyüşü ile sonlandırıyor.
Sezonun son doğa yürüyüşü ile ilgili bilgi veren Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Baki Çetinkaya; “Önümüzdeki Pazar günü yürüyüş sezonunu bitiriyoruz. Bu kapsamda geçen yıl birlikte yapmayı planladığımız ve yangın sebebiyle iptal ettiğimiz Kartal Kanyonu etkinliğini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
Bildiğiniz gibi geçen yıl Kartal kanyonu etkinliğimizi sizlerin haber yapmasıyla gerek haber sitelerinizde gerekse sosyal medyada önemli derecede ilgi gördü.
Kartal Kanyonu yaklaşık 8 kilometre uzunluğunda olup, ilk 3,5 kilometresini kanyona giriş yolu olan orman yolundan kanyona giriliyor. Daha sonra bitim noktasına kadar yer yer yürüyerek yer yer yüzerek bitim noktasına geliniyor.
Etkinliğe katılımda en önemli şart “Yüzme bilme” şartıdır. Yer yer 2,5-3 metre derinliğe ve uzunluğu 50 metreye ulaşan etaplar mevcut. Etkinlik için can yeleği ve kask kulübümüz tarafından temin edilecektir.
Etkinliğimiz sınırlı kontenjanla yapılacağından katılım için en geç Perşembe günü akşamına kadar 0 505 888 68 31 nolu telefonla isim bildirilmesi gerekiyor” dedi.

AdminAdmin