SİYASET
Giriş Tarihi : 03-12-2023 12:23

BİRAY AĞABEY İSTEDİ, BAŞKAN AKDENİZLİ YERİNE GETİRDİ

BİRAY AĞABEY İSTEDİ, BAŞKAN AKDENİZLİ YERİNE GETİRDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN ENGELLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI DAVRANIŞ
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” çerçevesinde Yayla Ceylan Karabel mevkiindeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşı ziyaret ederek tekerlekli sandalye teslimi yaptı. 
Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla önemli projelere imza atan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, engelli vatandaşları da sosyal hayata bağlamaya ve yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyor.
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Yayla Ceylan Mahallesi Karabel mevkiinde ikamet eden Biray Kuşkonmaz’ı ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Biray Kuşkonmaz, Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti.
 BAŞKAN AKDENİZLİ: “ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”
Seydikemer’de yaşayan herkesin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Akdenizli; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Biray Ağabeyimizin ihtiyacı olan tekerleklik sandalyeyi kendisine teslim ettik. Biray ağabeyimiz inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşup eski günlerde olduğu gibi yürüyecek. O zaman kendisiyle birlikte tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bir vatandaşımıza bu aracımızı teslim edeceğiz. Hepimiz birer engelli adayı olarak hayatlarımıza devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi tüm bireylerimizin bir gün değil her gün yanında olmaya çalışıyoruz. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.
BİRAY KUŞKONMAZ: “BAŞKANIMIZ, SEYDİKEMER İÇİN ÇALIŞIYOR”
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür eden Biray Kuşkonmaz; “Başkanımız kendisini gerçekten Seydikemer için çalışan bir başkanımız olarak tanıtmış. Başkanımız Yörük çocuğudur. Yörükleri çok sever. Canı gönülden çalışacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin