GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2023 15:00

Aydın, ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’na ev sahipliği yapacak

Aydın, ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’na ev sahipliği yapacak

Aydın, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkHaberleri">iler Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) işbirliğinde düzenlenen “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programına cuma günü ev sahipliği yapacak.

İlki geçen hafta Trabzon’da düzenlenen “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programının ikincisine ev sahipliği yapacak olan Aydın’da tüm hazırlıklar tamamlandı. 24 Kasım Cuma günü saat: 14.00’te, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek programa, geniş bir katılım olması bekleniyor.

İletişim Fakültesi ve ASTO paydaş oldu

Programa başta Aydın Valisi Yakup Canbolat olmak üzere Aydın’daki kamu ve sivil toplum kuruluşlarının destek verdiğini ifade eden TİMBİR Aydın Temsilcisi Emin Aydın, “ADÜ İletişim Fakültemiz ve Aydın Sivil Toplum Platformu (ASTO), programla ilgili yerel paydaşlarımız oldu. Aydın Valimiz Yakup Canbolat ve diğer kurum ve kuruluşlarımızı, STK’larımızı ve gazetecilik mesleği ile ilgili derneklerimizi ziyaret ederek hem bilgilendirdik, hem de programa davet ettik. Yörük derneklerimizin yöresel kıyafetlerle, spor kulübü derneklerimizin takımlarının formalarıyla katılacağı güzel bir toplantı olacak. Programa çevre illerden de önemli katılımlar bekliyoruz” dedi.

Sivil toplum ve medya ilişkileri konuşulacak

Cuma günü saat: 14.00’de Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Konferans Salonu’nda açılış konuşmalarıyla başlayacak olan programda, moderatörlüğünü ADÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Umut Tuncer’in yapacağı panele İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Do. Dr. Burcu Zeybek, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak konuşmacı olarak katılacak. Program soru ve cevap bölümüyle sona erecek. 

AdminAdmin