GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-12-2023 17:06

BBP Fethiye'ye Tombak Atandı

BBP Fethiye'ye Tombak Atandı

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına geçmiş dönem Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlarından İsmail Tombak atandı.
Büyük Birlik Partisinin kurucu Fethiye İlçe Başkanı Harun Gürhan'ın Cumhur İttifakından Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olması nedeniyle ilçe başkanlığından istifa etmesi sonucu, yerine geçmiş dönem Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlarından İsmail Tombak atandı.
İlçe binasında gerçekleşen devir teslim törenine MHP İlçe Başkanı Osman Cura, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aykaç, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayları Turhan Kovancı, Turgay Öztürk, Yusuf Çaylı, Salih Eroğlu, Harun Reşit Yiğit, Ömer Yıldırım ve Efrayim Akçabel, Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
3 yıllık görev süresince kendisine destek olan herkese teşekkür eden BBP Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Harun Güler, “Cumhur İttifakının Fethiye'de başarılı olması için el birliğiyle çalışacağız ve  Fethiye Belediyesini kazanacağız” dedi. 
Fethiye'de Cumhur İttifakının başarısı için tüm çalışmaları yapacaklarını kaydeden Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe başkanı İsmail Tombak, “Tüm Türkiye'de olduğu gibi AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisinden oluşan Cumhur İttifakının başarısı için Fethiye'de çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

AdminAdmin