SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 19-06-2023 10:59

BAŞKAN AKDENİZLİ BABALAR GÜNÜ’NDE ŞEHİT BABALARINI YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN AKDENİZLİ BABALAR GÜNÜ’NDE ŞEHİT BABALARINI YALNIZ BIRAKMADI


Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Babalar Günü dolayısıyla vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin babalarını ve ailelerini ziyaret etti. Şehit babalarının ellerini öpen Başkan Akdenizli; “Şehit Babalarımızın başımızın üstünde yeri var. Onların yetiştirdiği evlatlar sayesinde bu vatanın üstünde huzurla yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, her yıl haziran ayında kutlanan Babalar Günü dolayısıyla Seydikemer’de yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti. Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden şehitlerimiz Adem Şimşek, İsa Topal ve Hakan Kuzucu’nun ailelerini ziyaret eden Başkan Akdenizli, şehit babalarını yalnız bırakmadı. Babalar Günü’nde şehit babalarının yanlarında olan ve onların evlat hasretini bir nebze olsun dindirmek isteyen Başkan Akdenizli bir süre şehit babalarıyla sohbet etti. Şehit babalarının ellerinden öperek Babalar Gününü tebrik eden Başkan Akdenizli, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. 
Ziyaretler hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Akdenizli, “Evlatları için ‘Vatan sağ olsun’ diyen Şehit Adem Şimşek, İsa Topal ve Hakan Kuzucu’nun ailelerini ve babalarını  ziyaret ettik. Şehit Babalarımızın başımızın üstünde yeri var. Onların yetiştirdiği evlatlar sayesinde bu vatanın üstünde huzurla yaşıyoruz. Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere vatana, millete ‘hayırlı evlat’ yetiştirme gayretinde olan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en samimi duygularımla bir kez daha kutluyorum. Rabbim her birine sağlıklı, uzun ömürler versin” dedi.

AdminAdmin