MUĞLA
Giriş Tarihi : 07-04-2023 08:07

Vali Tavlı Yetimler Gününde Çocuklarla İftar Yaptı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, her yıl Ramazan ayının 15. gününe denk gelen Yetimler Günü nedeniyle çocuklarla iftar programında bir araya geldi.

Vali Tavlı Yetimler Gününde Çocuklarla İftar Yaptı

Menteşe Öğretmenevinde Muğla Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında Vali Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı hanımefendi masaları tek tek gezerek, iftara katılan çocuklar ve aileleri ile sohbet etti.

Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma, kardeşlik ve bereket ayı olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı Bu mübarek ayın manevi atmosferinde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir araya gelmekten ve birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin vatanına, milletine, ülkesine, devletine hayırlı bir evlat olarak yetişmeleri için devlet ve millet olarak her türlü desteğin sağlanacağını belirten Vali Orhan Tavlı Devletimizin, bütün kurum ve kuruluşlarımızın kapıları da milletimizin gönül kapıları da sizlere her zaman açık. Biz büyük bir aileyiz. Biz hep birlikte Türkiye’yiz” dedi.

Ramazan ayının ülkemize, İslam dünyasına huzur getirmesini temenni eden Vali Orhan Tavlı “Rabbim mübarek Ramazan ayını en güzel şekilde geçirip, Bayrama sağlıkla, huzurla ulaşmayı nasip etsin” dedi.

Muğla Öğretmenevindeki İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Eşi Ayşe Tavlı hanımefendinin yanı sıra Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler ile Özel Kalem Müdürü Baki Gencel, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen ile çocuklar ve aileleri katıldı.

AdminAdmin